Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - 2021. november

2021. novembere is sűrű volt, és a járvány is éreztette sajnos a hatását, de azért sok minden történt. Az eseményekről edzőink összefoglalóit olvashatjátok.

U7 (2015/2016)

November hónap elején lejátszottuk az idei utolsó Bozsik tornánkat, amin a gyerekek nagyon jól játszottak. Az edzéseken folytattuk tovább a munkát, melyek főleg játékos feladatokból és párharcokból álltak. A srácok szépen fejlődnek, nagyon meg vagyok elégedve a hozzáállásukkal. Úgy látom, hogy szeptember óta nagyon sokat fejlődtek, ami annak is betudható, hogy imádják a labdarúgást. Így tovább, gyerekek!

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

U8 (2014)

Ez a hónap már sokkal tartalmasabban telt, mint az előző hónapok. A novembert egy edzőmérkőzéssel kezdtük az Eötvös SE csapata ellen. Végre részt tudtunk venni a futsal fordulókon is, így a gyerekek megtapasztalhatták, hogy milyen is az igazi mérkőzés. Az edzéseken folytattuk az irányváltások, fordulatok, 1:1 elleni játékok gyakorlását.

Nagy Kristóf, utánpótlás edző

U9 (2013)

Boldogsággal tölt el, hogy a viszonylag hideg idő és a vírushelyzet ellenére az edzéslátogatottság 90%-os volt. A hiányzások is az esetek többségében a karantén miatt voltak. Sok mozgásos, játékos feladaton volt a hangsúly, rengeteg 1:1 és 2:1 elleni párharcot csináltunk. Nagyon élvezték a gyerekek, igazi parázs kis szituációk is voltak. Mérkőzésekből sem volt hiány: Bozsik fesztivál, futsal- és edzőmérkőzések formájában volt alkalmunk bemutatni az edzéseken tanultakat. Összességében elégedett vagyok a novemberi hónappal, hajrá ASI!

Schöffer Antal, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó szakosztály - U9 (2013)

U10 (2012)

November első két hetében az edzések látogatottsága 100%-hoz közelített. A második felében érezhető volt egy hatalmas visszaesés a sok karantén és megfázások miatt. Ezért van egy kis hiányérzetem, de az edzésmunkával, illetve a meccsekkel kapcsolatban csak pozitívan tudok nyilatkozni.

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U11 (2011)

Befejeződtek a Kölyökliga őszi fordulói, ahol az utolsó játéknapon remek teljesítménnyel búcsúztunk a sorozattól és dobogós helyen várjuk a folytatást. Emellett az edzéseken az átmenetekre helyeztük a hangsúlyt, valamint a létszámfölényes játékhelyzetek felfrissítésére. Edzőmérkőzésen különböző erősségű csapatok ellen mérhettük le, hogy a gyakorlatban hogy mutatnak a megtanult vagy felfrissített dolgok.

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó szakosztály - U11 (2011)

U12 (2010)

Az edzéslátogatottság sajnos ebben a hónapban is jóval a megszokott szint alatt maradt, csak 76%-os volt. Lezárult a szezon, véget ért a Kölyökliga és a BLSZ U13-as bajnokság is. Előbbiben 1 döntetlennel és 1 győzelemmel zártuk a félévet, így a téli szünetet a 4. helyen töltjük majd. A BLSZ 6. forduójában 2 győzelmet könyvelhettünk el a Mészöly Focisuli és a Testvériség SE csapatai ellen. Ebben a hónapban játszottunk egy nagyon hasznos edzőmérkőzést is a BVSC U13-as csapata ellen, ahol nagyon jó teljesítményt nyújtva csak minimális különbséggel kaptunk ki az 1 évvel idősebb, kiemelt bajnokságban szereplő csapattól. Több játékosunk is kipróbálhatta magát novemberben a 2 évvel idősebbek között a BLSZ U14-es bajnokságban. Ezeken a meccseken fiatal koruk ellenére játékosaink a csapat erősségei voltak és gólokkal is segítették U14-es csapatunkat.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf, utánpótlás edzők

ASI DSE Labdarúgó szakosztály - U12 (2010)

U13 (2009)

Novemberben folytattuk a munkát, amit augusztusban elkezdtünk. Októberhez hasonlóan a hónap első fele a létszám előnyös szituációk kialakításáról szólt főként. A második felében elkezdtünk nagyobb hangsúlyt fektetni a védekezés részére. Sajnos a szerényebb edzéslátogatottság miatt lassabban haladtunk, mint szerettem volna, de a jelenlévők a BLSZ és a futsal rendezvényeken megmutathatták, hogy mennyit sikerült a tanultakból elsajátítaniuk.

Gősi Viktor, utánpótlás edző

U14 (2008)

Ebben a hónapban 4 mérkőzést játszottunk a BLSZ U14-es bajnokságban, 2 vereség mellett 2 győzelmet is szereztünk. Így most elszakadtunk a tabella végétől és megerősítettük magunkat a középmezőnyben. Továbbra is a labdakihozatalt erőltetjük, illetve a labda nélküli mozgásokra szántunk több időt ebben a hónapban. Sajnos a hónap vége felé többen betegséggel küzdöttek, így a kisebb korosztályoktól jöttek fel hozzánk ügyesebb srácok. Fiatal koruk ellenére helyt álltak és egy kis konkurenciát adnak a többieknek.

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

Ebben a hónapban haladtunk tovább a szélre érkező labdák hárításában. Az edzések felépítésében intenzitás szempontjából változtattunk, ami véleményem szerint hatalmas ugrást jelentett a kapusok teljesítményét nézve. Mérkőzések ebben a hónapban is voltak szép számmal, legyen szó futsalról, U14-es és U13-as bajnoki mérkőzésről vagy felkészülési mérkőzésről, a kapusok remekül állták a sarat! December kicsit könnyebb lesz, de a munka nem áll meg!

Détári István, kapusedző