Hónap sportolója díj nyertesei - Labdarúgó Szakosztály - November

November legjobb labdarúgói is megérkeztek, és átvehették a Hónap sportolója díjat. Gratulálunk nekik, hajrá ASI Foci!

Labdarúgó szakosztály - U7 (2015/2016) – Schweitzer VilmosU7 (2015/2016) – Schweitzer Vilmos

November hónap játékosa Schweitzer Vilmos lett. Vilmos nagyon gyorsan felvette az edzések ritmusát, gyorsan beilleszkedett a csapatba. Az edzések feladatait mindig lelkesen, magából a legtöbbet kihozva végzi. Fiatal kora ellenére nagyon komoly, edzésmunkája rendkívül koncentrált. Támadásban és védekezésben is nagyon elégedett vagyok a munkájával. Gratulálunk!

Labdarúgó szakosztály - U8 (2014) – Mórocz VendelU8 (2014) – Mórocz Vendel

November hónap játékosának Mórocz Vendelt választotta edzője. Vendel szinte minden edzésen részt vesz. Sajnos ebben a hónapban volt egy kis kényszer pihenő karantén miatt, de ez sem szegte kedvét. Edzéseken fegyelmezetten és lelkesen dolgozik. A hónapok során sokat fejlődött. Gratulálunk Vendel! Csak így tovább!

Labdarúgó szakosztály - U9 (2013) – Szabó DávidU9 (2013) – Szabó Dávid

November hónap játékosának Szabó Dávidot választotta edzője. Dávid magatartása és az edzésekhez való hozzáállása példamutató. Nagyon figyel az edzői hibajavításokra, edzésről edzésre jobb akar lenni. Gratulálunk Dávid, csak így tovább!

Labdarúgó szakosztály - U10 (2012) – Földvári SámuelU10 (2012) – Földvári Sámuel

Samu novemberben új szintre lépett. Lendületes labdavezetésével, hatalmas lövéseivel mérkőzéseket döntött el. Gratulálunk Samesz! Csak így tovább! 🙂

Labdarúgó szakosztály - U11 (2011) – Bíró MátyásU11 (2011) – Bíró Mátyás

November hónap játékosa: Bíró Mátyás. Matyi ebben a szezonban végig megbízhatóan és magabiztosan teljesített, mind kapuban, mind mezőnyben egyaránt. Edzésmunkája, hozzáállása példás. Önbizalma sokat erősödött, így a mérkőzésszituációkban a pálya bármely pontján megállja a helyét. Hosszú ideje a folyamatosan jól teljesítők között szerepel a neve, így jogosan illeti meg az elismerés. Gratulálunk, csak így tovább!

Labdarúgó szakosztály - U12 (2010) – László ÁrminU12 (2010) – László Ármin

November hónap játékosa László Ármin lett. Ármin nyáron érkezett csapatunkba, de gyorsan beilleszkedett, a társak hamar megkedvelték. Ebben a hónapban akár esett, akár fújt, minden edzésen ott volt. A csapatnak szüksége volt egy harmadik kapusra és Ármin ezt a feladatot első szóra elvállalta, és az edzéseken bebizonyította, hogy alkalmas is a posztra. A kapusedzéseket is elkezdte és a Kölyökliga utolsó őszi fordulójában be is mutatkozott új posztján, méghozzá egy kapott gól nélküli mérkőzésen. Gratulálunk!

Labdarúgó szakosztály - U13 (2009) – Budi ÁrmándóU13 (2009) – Budi Ármándó

November hónapban egy olyan játékost választott edzője, aki szinte az összes edzésen jelen volt. Minden feladatban óriási lendülettel dolgozik. Habár van lemaradása, ezt lelkesedésével tudja kompenzálni. Már az idősebb korosztály edzője is felfigyelt rá és el is hívta hozzájuk egy edzőmérkőzésre. Óriási út van még előtte, de ezzel a hozzáállással nincs lehetetlen számára. Gratulálunk!

Labdarúgó szakosztály - U14 (2008) – Borsody CsanádU14 (2008) – Borsody Csanád

November hónap játékosa Borsody Csanád lett! Csani ebben a hónapban 1 edzésről hiányzott, de szeptember óta szinte minden edzésen jelen volt. Lelkes és szeretne minél többet fejlődni, a csapatba pedig könnyedén beilleszkedett ebben a félévben. Az edzéseken való hozzáállása, fegyelmezettsége példamutató. Csak így tovább Csani!

Labdarúgó szakosztály - Grassroots – Knight RobertGrassroots – Knight Robert

November hónap játékosa Knight Robert lett! Robi ebben az évben az összes edzésen jelen volt, szintén egy régi motoros, aki kisebb kihagyásokkal ugyan, de mindig is egyesületünkben focizott. Igazi karakter, akire hallgatnak a többiek, az edzéseken pedig továbbra is alázatosan dolgozik. Csak így tovább Robi!