Vízilabda - Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú Bajnokság (2008) 5. forduló

Folytatta a küzdelmet az ASI-VASAS vízilabda csapata a Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú Bajnokság (2008) 5. fordulójában. Következzen a beszámoló!

5. forduló: Kópé Úvse – ASI-VASAS

Bajnokság: Budapesti Rusorán Péter Gyermek 2. Fiú Bajnokság (2008)
Edző: Tamás Gergely László
Időpont: 2021. 11. 27. 13:00
Helyszín: Ceglédi Városi Uszoda
Csapatok: Kópé Úvse – ASI-VASAS
Eredmény: 3 – 24 (2 – 5, 0 – 5, 0 – 7, 1 – 7)
Gólszerzőink: Kontha Zalán 5
Vida Zalán 5
Szűcs Marcell 4
Halmos Zsolt 3
Pekár Máté 2
Busch Levente 1
Lapis Ernő 1
Nagy Sebestyén 1
Nagyistók Patrik 1
Szűcs Ambrus 1

Tamás Gergely László edző beszámolója:

Bár Tavaly a KÓPÉ az A csoportban, a felsőházban zárta a szezont, legjobb játékosai eligazoltak, Nagy Sebi pont hozzánk. Ebből és az első 4 forduló eredményeiből tudhattuk, hogy nagyarányú győzelem is kisülhet a mai meccsből. Ilyen mérkőzés előtt mindig megkövetelem, hogy tiszteljék végig az ellenfelet, nincs nagyképűsködés, önzetlenül, játszva próbáljunk mindenkivel gólokat lövetni, főleg azokkal, akik eddig idén nem kerültek még nagyon gólhelyzetbe.

Sajnáltam, hogy 4 hiányzónk is volt, pont egy olyan meccsen, ahol előreláthatólag mindenki sokat játszhatott volna. Mivel Cegléden játszottunk, a 2010-es csapatunk meg Százhalombattán, annak is nagyon kellett örülni, hogy Szűcs Ambrus beugorhatott, sőt nem csak beugrott, hanem gólt lőtt, labdákat szerzett. Kontha Zalán keze megint sült, 5 gólt szerzett, de Szűcs Marci és Halmos Zsolti is már-már hozzászoktatott minket a 3-4-5 meccsenkénti góljához, Vida Zalán meg 5 góljával jegyezte, hogy kezd formába lendülni. 24 gólunkon 10-en osztozkodtak, ami engem ilyenkor nagyon boldoggá tesz. Aki nem talált be, gólpasszal, labdaszerzéssel segítette a csapatot, szóval mindenki hozzátette a magáét a mai győzelemhez.

2008-as kapusunkat, Holfinger Hubát muszáj kiemelnem, a Fradi 2 ellen csereként beszállva 2, a KESI ellen kezdőként védve szintén 2, a Kópé ellen végigjátszva csak 3 gólt kapott, szóval mindössze 7 gólt tudtak neki lőni, ami mutatja, hogy milyen szépen fejlődik, hogyan lesz egyre magabiztosabb.

A mérkőzés felvétele: