Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - 2021. október

Az október már igazi sporthónap volt, rengeteg mérkőzéssel és számtalan remek teljesítménnyel. Mutatjuk, hogyan szerepeltek az egyes labdarúgó korosztályok!

U7 (2015/2016)

Mozgalmas hónapot zártunk, két tornán is részt vett a csapat. Ezeken a meccseken nagyon ügyesen játszottak a gyerekek, sok szép helyzetet alakítottak ki és váltottak gólra. Az edzéseken a játékos feladatok mellett a párharcokkal foglalkoztunk. Elégedett vagyok a srácok hozzáállásával.

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

U8 (2014)

Október hónapban folytattuk a megkezdett munkát az edzéseken. Sajnos még létszám hiánnyal küzdöttünk, ezért le kellett mondanunk a mérkőzéseket. Az edzéseken az irányváltásokon, fordulatokon, 1:1 elleni játékokon volt a hangsúly. A kis létszám ellenére az edzéslátogatás nagyon rendben volt. Keveset hiányoztak a gyerekek és ennek nagyon örülök.

Nagy Kristóf, utánpótlás edző

Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Október - U8-es csapat

U9 (2013)

Az ősz második hónapja nagyon pörgős volt. Az edzések mellett edzőmeccsek, Bozsik fesztiválok és futsal fordulók színesítették a programot. Az edzéslátogatottság 80% felett volt egész hónapban, remekül dolgoztak a fiatalok. Labdaérzékelést gyakoroltuk, különböző lábrészekkel való fordulásokat és cseleket. Ezen kívül voltak 1:1, 2:1 elleni játékok, amik remek iramban zajlottak. Gratulálok a csapatnak, csak így tovább!

Schöffer Antal, utánpótlás edző

U10 (2012)

Októberben folytattuk tovább a kemény munkát. Az edzéseken 93%-os a részvétel, aminek nagyon örülök, illetve elégedett vagyok a hozzáállással is. A Kölyökligán mind a 4 meccsünket megnyertük, illetve a Bozsikos brigád is kitett magáért. A srácok megérdemelték a pihenést az őszi szünetre, de novembertől ismét kezdődik a kemény munka! 🙂

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U11 (2011)

Remekül kezdtük a hónapot, ahol a saját rendezésű minitornán a képzeletbeli dobogó tetejére állhattunk. A folytatásban aztán elég hullámzóan játszottunk mind a Kölyökligán, mind a Bozsik tornákon és az edzőmérkőzésen. Valamiért a védekezésben a szokásosnál több figyelmetlenség jellemezte a srácokat, ami aztán hatással volt a mezőnyjátékunkra is. Próbáltuk ezért az edzéseken a védekező játékot, valamint az átmeneteket jobban elmélyíteni, reméljük, lesz előrelépés ebben.

Zsimala György, utánpótlás edző

U12 (2010)

Októberben folytattuk a tervezett munkát, immár 3. hónapja heti 4 edzéssel. A mérkőzéseken bemutatott játék alapján látszik a tavalyihoz képest megnövelt edzésszám hatása. Nagyon sokat fejlődtünk az összjáték terén, egyre tudatosabb futballra vagyunk képesek. Sajnos sérülések és betegségek miatt ebben a hónapban 75%-osra visszaesett az edzéslátogatás, de reméljük, hogy novemberben már újra elérjük a 85-90%-ot. Ebben a hónapban is sok mérkőzésünk volt. Részt vettünk a BLSZ U13-as bajnokság 4. és 5. fordulóján, a Kölyökliga 3.fordulóján, és játszottunk 4 edzőmérkőzést a REAC, a BVSC, az UTE és az Eötvös SE csapatai ellen.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf, utánpótlás edzők

U13 (2009)

Az előző hónap a párharcokról szólt. Októberben továbbléptünk és a létszámfölényes helyzetek kialakítását kezdtük el gyakorolni. Főként a 2 az 1 elleni feladatokban próbáltuk ezt megvalósítani. A mérkőzéseken és az edzés végi játékokban is ezen volt a hangsúly. Kicsit nehezen indult, de egyre többször tapasztaltam, hogy megértettük a lényeget és elkezdtünk labda nélkül mozogni és segíteni a labdás társat. Több játékos is csatlakozott hozzánk a hónapban, ők is be tudtak kapcsolódni a munkába és lelkesen dolgoztak az edzéseken. Reméljük, tetszik nekik a közösség, az edzések és jönnek tovább velünk az úton!

Gősi Viktor, utánpótlás edző

U14 (2008)

Ebben a hónapban csak két bajnoki mérkőzést játszottunk, az őszi szünet és a betegségek miatt halasztani kellett. Remélem, novemberben nagyobb létszámmal tudunk majd dolgozni. Akik idén jöttek új fiúk, egyre jobban beilleszkednek, látszik, ahogy kezd összeszokni a csapat, segítjük egymást a pályán. Ami még szembetűnő, hogy végre kezdjük elhinni, hogy több van bennünk, bátran megcsinálunk egy cselt, vagy adunk egy kulcspasszt a társunknak. Ezt a mentalitást kell tovább vinni a következő hónapokban.

Törincsi András, utánpótlás edző

Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Október - U14-es csapat

ASI DSE Kapusok

Október hónap se teljes mértékben alakult úgy, ahogyan azt előre terveztem volna. Betegség és helyettesítés miatt elmaradt ugyan néhány edzésünk, de amikor voltunk, akkor rengeteget léptek előre a kapusok a szélre történő labdák hárításában. Ebben a hónapban is nagyon sok mérkőzése volt egyesületünk kapusainak, amik fontosak, hogy élesebb körülmények között is bátran merjék és tudják is alkalmazni a tanultakat! Haladunk tovább előre!

Détári István, kapusedző