Hónap sportolója díj - Labdarúgó Szakosztály - Október

Íme október legjobban teljesítő fiatal labdarúgói! Gratulálunk nekik, hajrá ASI Foci!

2021. októberi hónap sportolója - U7 (2015/2016) – Hahn MisaU7 (2015/2016) – Hahn Misa

Október hónap játékosa Hahn Misa lett, aki idén csatlakozott a csapathoz. Misa nagyon ügyesen bánik a labdával, fiatal kora ellenére remekül használja ki a lehetőségeit. Jó meglátásai és ügyes cselei miatt nagyon sok gólt szerez az edzéseken. A feladatokhoz való hozzáállása példás. Gratulálunk!

2021. októberi hónap sportolója - U8 (2014) – Bukovszky BenceU8 (2014) – Bukovszky Bence

Október hónap játékosa Bukovszky Bence. Bence augusztusban érkezett csapatunkhoz és rendkívül könnyen beilleszkedett. Szinte minden edzésen jelen volt. Teljesítményével, odafigyelésével és lelkesedésével kiérdemelte a hónap játékosa címet. Gratulálunk Bence!

2021. októberi hónap sportolója - U9 (2013) – Prácser OlivérU9 (2013) – Prácser Olivér

Október hónap játékosának Prácser Olivért választottam. Olivér nem rég csatlakozott a csapathoz, hamar sikerült beilleszkednie és a csapat húzó embere lett. Remek fizikai állapotban van, technikai alapképzettsége megvan és taktikailag is nagyon “érett” játékos. Bozsik fesztiválon külön díjat nyert, futsal fordulóban pedig több góllal is bizonyította tehetségét. Magatartása és a labdarúgáshoz való hozzáállása példamutató, fényes jövő állhat előtte. Gratulálok Olivér, csak így tovább!

2021. októberi hónap sportolója - U10 (2012) – Balogh ZalánU10 (2012) – Balogh Zalán

Zalán az egész hónapban kiemelkedően teljesített. Az edzőmeccseken, illetve a kölyökligán is szórta a gólokat. Kiérdemelte azt, hogy alkalmanként a nagyobb korosztálynál is játszhasson, ahol szintúgy gólokkal és szép cselekkel hálálta meg a bizalmat. Csak így tovább Zali!

2021. októberi hónap sportolója - U11 (2011) – Molnár DomonkosU11 (2011) – Molnár Domonkos

Molnár Domonkos kapta az októberi hónap játékosa díjat. Domi hozzáállása példás. Egy hosszú és csúnya betegségből tért vissza a csapathoz és remekül dolgozik az edzéseken és a mérkőzéseken egyaránt. Koncentráltan és óriási figyelemmel végzi a feladatokat, rendkívül hamar visszailleszkedett a csapat életébe. Nagyon vártuk őt vissza, fontos magja a korosztályunknak. Gratulálunk, következő lépcsőfok a mezőnybe való visszatérés lesz!

2021. októberi hónap sportolója - U12 (2010) – Hidvégi ÁdámU12 (2010) – Hidvégi Ádám

A hónap játékosa Hidvégi Ádám lett. Ádi nem először nyeri el a díjat, már az előző hónapban is megkaphatta volna az elismerést. A leggólerősebb játékosunk, aki a középpályáról is sokszor veszélyes és ebben a szezonban 30 rúgott gólnál tart, ezzel vezeti a házi góllövőlistát. Gólerős játéka mellett a csapat motorja, mindig ott van, ahol szükség van rá. Sokszor segíti ki a védelmet is. Sokat fejlődött az utóbbi időben a támadások szervezésében, nagyszerű labdákkal szolgálja ki a társait.

2021. októberi hónap sportolója - U13 (2009) – Németh DánielU13 (2009) – Németh Dániel

Október hónap játékosának Németh Dánielt választottam. Dani egy nagyobb kihagyás után tért vissza. Azóta szinte minden edzésen részt vett. A lelkesedése és hozzáállása az edzésekhez és a sporthoz óriásit változott pozitív irányba. Remélem ugyanígy fog dolgozni a továbbiakban is. Gratulálunk!

2021. októberi hónap sportolója - U14 (2008) – Tóth SimonU14 (2008) – Tóth Simon

Október hónap játékosa Tóth Simon lett! Simi évek óta már az egyesület játékosa, így idén csapatkapitánynak is megválasztottam. A védelem oszlopos tagja, belső és szélsővédőként is bevethető, bátran beleáll a párharcokba, illetve a támadásokat is egyre jobban segíti. Két parádés szabadrúgásgóllal már jelentkezett ebben a szezonban, látszik, hogy edzéseken kívül is szorgalmasan gyakorol. Gratulálunk Simi, csak így tovább!

2021. októberi hónap sportolója - Grassroots – Végh-Horváth AliGrassroots – Végh-Horváth Ali

Október hónap játékosa Végh-Horváth Ali lett! Személyében egy visszatérőt köszönthetünk, aki évikig focizott az ASI-ban, októbertől pedig újra a klub kötelékébe került. Szerény, tisztelettudó srác, aki edzéseken maximális odafigyeléssel dolgozik. Félelmetes lövő ereje van, gyorsaságát pedig bátran kamatoztatja. Csak így tovább Ali!