Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Szeptember

Az első igazi hónap a 2021/22-es szezonban a szeptember volt, amely gyorsan elrepült, de rengeteg eseményt, edzést és mérkőzést tartogatott ifjú labdarúgóink számára.

U7 (2015/2016)

Szeptember elején elkezdtük az edzéseket a legkisebb korosztályban viszonylag alacsony létszám mellett. Azóta csatlakoztak hozzánk ügyes focisták, akik gyorsan beilleszkedtek. Szeptember 18-án Bozsik fesztiválon is részt tudott venni a csapat.

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Szeptember - U7-es csapat

U9 (2013)

Mozgalmas hónapon vagyunk túl, elindultak a Bozsik fesztiválok és futsal fordulók. Több új játékos is csatlakozott hozzánk, akiket ezúton is köszöntök! Jó hangulatú, pörgős edzéseken vehettek részt az ifjú focisták, melyeken a sok labdaérintésé és játékos feladatoké volt a főszerep. Kettő edzőmeccset is játszottunk a hónapban, így mindenkinek volt alkalma kipróbálni magát versenyhelyzetben. Októberben folytatjuk, hajrá ASI!

Schöffer Antal, utánpótlás edző

U10 (2012)

Nagyon sűrű hónapot tudhatunk a hátunk mögött.  Kölyökliga, Bozsik torna (2 alkalommal is), MTK kupa, illetve belefért még 2 edzőmérkőzés is az Eötvös, illetve az Újpest FC csapatával. Az MTK kupa kivételével az összes meccsünkön nagyon szép játékot láttam és ezeket nagyon nagy százalékban meg is nyertük. Nagyon elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, úgy gondolom, nagyon jó úton indultunk el ebben a szezonban. Csak így tovább, hajrá ASI!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Szeptember - U10-es csapat

U11 (2011)

Ebben a hónapban egyre többen csatlakoztak a korosztályunkhoz, így Marci bácsi érkezett az edzői stábhoz, hogy segítsen a technikai felzárkóztatásban az edzéseken. Beindult a Bozsik torna, illetve elkezdődtek a Kölyökliga küzdelmei is, szerencsére mindkét sorozatban pozitív képet festett a társaság. A jó idő is velünk volt, sőt vadiúj labdákkal gyakorolhattunk, így elég sokszínű hónapot zártunk és bizakodva várjuk az októberi kihívásokat.

Zsimala György, utánpótlás edző

Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Szeptember - U11-es csapat

 

U12 (2010)

Eredményes és mozgalmas hónapon vagyunk túl. A hónap eleje felmérésekkel telt, ahol a játékosaink lemérhették fizikai és technikai felkészültségüket. Elindultak a küzdelmek a Kölyökliga U12 és a BLSZ U13-as bajnokságban is. Rengeteg meccset játszottak a srácok és a mérkőzések nagyobb részében jó teljesítményt nyújtottak. A már említett 2 sorozat mellett edzőmérkőzéseket is játszottunk olyan komoly egyesületek ellen, mint az UTE és az Újpest FC korosztályos csapatai. A srácok ezeken a meccseken is bizonyították, hogy felveszik a versenyt a nagyobb klubok csapataival.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf, utánpótlás edzők

U13 (2009)

A hónapban már nagyobb létszámban tudtunk dolgozni. A hónap anyaga a labdaérzékeléssel kezdődött, cselekkel folytattuk és a hónap végére értünk el a párharcokig és a kapura lövésig. A srácok több versenysorozatban tudták bizonyítani, hogy mennyit fejlődtek és mire képesek. Néhány játékosunk már az idősebbek között pallérozódik és többen közel állnak hozzá, hogy megkaphassák a lehetőséget! Több sikeres mérkőzésen vagyunk túl, jó látni, ahogy fejlődünk. De az útnak csak az elején járunk. Dolgozunk tovább!

Gősi Viktor, utánpótlás edző

 

U14 (2008)

Ebben hónapban bár többen is visszatértek, még mindig nem tudtunk teljes létszámban edzeni, sajnos sérülések és betegség is nehezítette a dolgunkat. Viszont elindult számunkra a BLSZ U14-es bajnoksága, ahol még látszik, hogy több játékosunknak is szokni kell a posztokat, illetve a nagyobb pályaméretet. Néha pedig félünk fizikálisan erősebb ellenfeleink ellen küzdeni, a párharcokba nem merünk belemenni. De ami biztató, hogy próbálunk játszani, vannak szép megoldások, viszont több mozgás kell labda nélkül. Ezeken dolgozunk tovább.

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

Egy újabb eseménydús hónapon vannak túl az egyesület kapusai. Az edzéseken próbáltunk haladni a saját megkezdett utunkon, bár most nem volt annyira gördülékeny a sérülések, illetve a helyettesítések miatt. Ami viszont pozitívum, hogy a rengeteg mérkőzésen, amiken a kapusok részt vettek, sikerült az eddig tanultakat jól alkalmazni. Kezdenek egyre inkább tudatosan védeni, legtöbbször a legjobb meghozható döntést választják, ez pedig továbbra is mutatja, hogy a rögösebb út, amin haladunk, noha nehezebb, de hosszabb távon kifizetődőbb!

Détári István, kapusedző