Hónap sportolója díj - Labdarúgó Szakosztály - Szeptember

Megvannak a 2021/2022-es szezon első hónapjának legjobb ifjú labdarúgói! Gratulálunk nekik, hajrá ASI Foci!

ASI DSE - U7 - Szeptemberi hónap sportolója - Pécsi-Kovács BendeU7 (2015/2016) – Pécsi-Kovács Bende

Szeptember hónap játékosa Pécsi-Kovács Bende. Bende hozzáállása az edzésekhez példaértékű. Látszik rajta, hogy minden edzésen igyekszik jobbá válni, minden feladatból igyekszik tanulni. Bár kicsit fiatalabb a többieknél, sikerült felvennie velük a versenyt. A Bozsik tornák kihagyhatatlan szereplője.

Gratulálok!

ASI DSE - U9 - Szeptemberi hónap sportolója - Gémesi ViolaU9 (2013) – Gémesi Viola

Szeptember hónap játékosának Gémesi Violát választottam. Magatartása, edzésekhez való hozzáállása példaértékű. Tipikusan az a játékos, aki minden gyakorlatot maximális intenzitással és koncentrációval végez, a célja, hogy edzésről edzésre jobb legyen. Viola egyszerűen fantasztikus, nagyon ritka, hogy egy 8 éves játékos ennyire céltudatos legyen, a tehetség, a szorgalom és a labdarúgás iránti alázat egyszerre legyen jelen.

Szívből gratulálunk Viola, csak így tovább!

ASI DSE - U10 - Szeptemberi hónap sportolója - Katona ÁdámU10 (2012) – Katona Ádám

Ádám a szezon kezdete óta a csapat egyik legjobbja. Rengeteget mozog a pályán, bátran bevállalja a cseleket, illetve remek labdákkal szolgálja ki csapattársait. Igazi csapatjátékos!

Csak így tovább!

ASI DSE - U11 - Szeptemberi hónap sportolója - Csillag Botond ZoltánU11 (2011) – Csillag Botond Zoltán

Zotya akarata, technikája, győzni akarása példás. Egyénileg egy az egy ellen bárkit képes megverni és a labdával való sebessége is kimagasló. Állandó tagja a Kölyökliga keretünknek, ahol gólveszélyes játékával sokszor ad új lendületet a csapatnak, illetve váratlan húzásaival mindig zavart okoz az ellenfelekben. Nemrég csatlakozott a korosztályunkhoz, hamar befogadták a srácok, érkezése nagyobb versenyhelyzetet teremtett a csapatba kerülésre.

Csak így tovább, gratulálunk!

ASI DSE - U12 - Szeptemberi hónap sportolója - Takács BálintU12 (2010) – Takács Bálint

A hónap játékosa Takács Bálint „Taki” lett. Taki nagyon kevés edzést hagy ki, ebben a hónapban is csak egyszer mulasztott. Csupaszív hajtós játékos, aki kiváló védőmunkájával stabilitást ad a csapatnak. Az utóbbi időben az előre játékban is fejlődött, egyre több a jó megoldása, jó döntése, amivel a labdakihozatalaink is eredményesebbek.

Gratulálunk, így tovább!

ASI DSE - U13 - Szeptemberi hónap sportolója - Nagy KristófU13 (2009) – Nagy Kristóf

A hónap játékosa Nagy Kristóf lett! Szinte minden edzésen részt vett, a feladatokból próbált mindent megtanulni. Óriási lendülettel és alázattal dolgozott minden alkalommal, egyedüli és páros feladatokban is igyekezett a maximumot nyújtani. Az önbizalma is hatalmasat nőtt, ennek köszönhetően végre mer vállalkozni, extrát húzni, akár edzésről, akár mérkőzésről legyen szó.

Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE - U13 - Szeptemberi hónap sportolója - Dobsa DénesU14 (2008) – Dobsa Dénes

A hónap játékosa Dobsa Dénes „Dini” lett! Dini az idei szezontól felkerült az 1 évvel idősebb korosztályba, ahol fizikálisan erősebb ellenfelek ellen mutathatta meg magát. Edzésmunkája és a mérkőzéseken nyújtott teljesítménye alapján érdemelte ki az elismerést.

Gratulálunk, csak így tovább!