Vízilabda - Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú Bajnokság (2008) 3. forduló

Folytatta a küzdelmet az ASI-VASAS vízilabda csapata a Budapesti Rusorán Péter Gyermek II. Fiú Bajnokság (2008) 3. fordulójában. Következzen a beszámoló!

3. forduló: FTC-Telekom II. – ASI-VASAS

Bajnokság: Budapesti Rusorán Péter Gyermek 2. Fiú Bajnokság (2008)
Edző: Tamás Gergely László
Időpont: 2021. 10. 16. 19:15
Helyszín: Hajós Alfréd Sportuszoda – fedett medence, Budapest
Csapatok: FTC-Telekom II. – ASI-VASAS
Eredmény: 11-17 (1-3, 3-5, 5-5, 2-4)
Gólszerzőink: Szűcs Marcell 5
Halmos Zsolt 4
Vida Zalán 3
Busch Levente 2
Fehér Bertalan 2
Nagyistók Patrik 1

Tamás Gergely László edző beszámolója:

A zömében 2009-es Fradi következett, kiegészítve néhány 2008-as gyerkőccel. Ez a mérkőzés a papírforma alapján kötelező győzelem volt, de senki ellen nem mehetünk úgy vízbe, hogy ezt tutira hozzuk, mert az mindig visszaüt, pláne nézve az extrém kezdési időpontot. Végig vezetve, 17-11-re magabiztosan nyertük meg ezt a mérkőzést, de nem lehettünk maradéktalanul elégedettek.

Vida Zalán visszatérése nagyot dobott a csapat hangulatán és játékerején, bár kértem mindenkit, hogy a hosszú kihagyás és a fokozatosság miatt ne Zalánon legyen nagy teher. Egyéni hibák, elbambulások miatt nem tudtuk már az első negyedben eldönteni a mérkőzést. Betöréseikből tudtak leginkább zavart okozni, mi pedig nem becsültük meg a centereink fáradtságos munkáját, sokszor elkapkodva szórtuk be a labdákat, így több támadásunk ment a kukába.

A második negyed közepére összeállt a védekezés és a támadójáték is színes, higgadt volt, így a második negyed végére elmentünk 5 góllal. Bár kétszer még feljöttek még feljöttek 3 gólkülönbségre, de nem forgott veszélyben a magabiztos győzelem. Tanulságos meccs volt, sok pontatlansággal, de legalább kreatív támadójátékkal.

A védekezésen és a labda, illetve a centereink megbecsülésén nagyot kell javulnunk a jövőben! Szűcs Marci és Halmos Zsolti 5 és 4 gólját kiemelném, Zalán 3 góllal tért vissza sérüléséből. Fél 9-kor zártuk a napot, tudva, hogy másnap hajnalban indulunk Ajkára, így csak rövid megbeszélést tartottam.

Hajrá ASI!

A mérkőzés felvétele: