Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - Augusztus

Augusztusban elindult a szezon a labdarúgásban is. Bár kicsit lassan indultak be az edzések a nyaralások miatti létszámkiesés okán, de lassan belejövünk újra mindenbe!

U8 (2014)

Augusztusban mi is elkezdtük az edzéseket. Mivel a létszám még nem volt elegendő, ezért együtt edzettünk az U9-es korosztállyal. Több új játékos is csatlakozott a csapathoz, ennek nagyon örülök. Remélem, szeptemberben már elérjük a megfelelő létszámot és külön is fogunk tudni dolgozni.

Nagy Kristóf, utánpótlás edző

U9 (2013)

Augusztus hónap első fele a ráhangolódásról szólt, a nyaralások miatt átlag 8-9 fős részvétellel zajlottak az edzések. A hónap második felétől közel maximum létszámra egészültünk ki.
Játékos feladatokkal, rengeteg labdaérintéssel és 1:1 elleni párharcokkal vetettük bele magunkat az edzésekbe. Szeptemberben már várnak ránk mérkőzések, ahol bemutathatjuk az edzésen tanultakat.

Schöffer Antal, utánpótlás edző

U10 (2012)

Augusztus első két hetében kis létszámban, de elkezdtük a felkészülést. A hónap végére hirtelen 20 fős létszámmal ment a munka, ezt megoldottuk egy harmadik edzővel, aki felzárkóztató edzéseket fog tartani. Úgy gondolom, jó úton indultunk el. Csak így tovább! Hajrá ASI!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály U10

U11 (2011)

Elkezdtük az új szezont és minden edzésen egyre többen lettünk. A nyári pihenő után szépen felvették a ritmust a srácok és az MTK partneregyesületi tornán egy olyan arcát mutatta a csapatunk, amiből remélhetőleg sokat profitálhatunk a szezon során.

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály U11

U12 (2010)

A felkészülést a terveknek megfelelően kezdtük el augusztus 3-án. Az edzések látogatottsága megfelelő volt, a kerettagok 74%-ban vettek részt az edzéseken csapatszinten, így mindig volt egy 15-20 közötti létszám, amivel lehetett dolgozni. Minden héten játszottunk edzőmérkőzéseket, amelyek fontos állomásai voltak a felkészülésnek. Augusztus végén részt vettünk Almásfüzitőn a Czibor Zoltán emléktornán, ahol a jó csapatok ellen mérhettük le felkészültségünket. A tornán 2 döntetlennel és 2 vereséggel a 4. helyen végzett a csapat.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf, utánpótlás edzők

U13 (2009)

Augusztus elején elkezdődött a következő szezon ráhangolódása. A létszám még igen szűkös volt, így az edzéseket összevontuk az idősebb korosztállyal. Az edzések jó hangulatban teltek, mindenki próbálta a tőle telhető legtöbbet beleadni. Edzőmérkőzést nem tudtunk szervezni, de egymás között játszottunk 1-2 alkalommal. A hónap végére a társaság 80%-a előkerült. Reméljük ez a létszám csak nőni fog!

Gősi Viktor, utánpótlás edző

U14 (2008)

Augusztustól mi is elkezdtük az edzéseket, leginkább összevonva a kisebb korosztállyal. A nyáron több meghatározó játékosunk is távozott, így most azok a srácok juthatnak több szerephez, akik tavaly kevesebbet játszottak. Akik a nyáron érkeztek hozzánk, őket minél gyorsabban igyekszünk beépíteni a csapatba. A hónap végén a Gázgyár elleni edzőmérkőzésen szerepeltünk, a 4×20 perces mérkőzésen a végére elfáradtunk, voltak biztató jelek, de még sok munka vár ránk.

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgó Szakosztály U14

ASI DSE Kapusok

Megkezdődtek az edzések mind a korosztályos csapatoknak, mind a kapusoknak. Az első hónapot még csak ismerkedéssel töltöttük el, az edzéseken legfőképp általános kapustechnikai dolgokat ismételtünk a srácokkal. Ugyan a létszám mindig változó volt, de a megjelent kapusok hozzáállása kimagasló volt. Jó volt újra látni őket, és együtt dolgozni velük. Szeptember izgalmas hónap lesz, már alig várjuk!

Détári István, kapusedző