Hónap sportolója díj - Kézilabda - Március

Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Lássuk, hogy a 2021-es év második hónapjában kik érdemelték ki a díjat, kikre esett edzőink, szakembereink választása!

Tövisháti Zsombor csapata:

Édes Zalán Nagy Rihárd Szabó BálintÉdes Zalán, Nagy Rihárd, Szabó Bálint – Serdülő, U16 fiú

Március hónap sportolóinak csapatom három kapusát válaszottam. Zalán, Ricsi és Bálint a csapaton belül is külön csapatot alkotnak. Segítik egymást edzésen és mérkőzésen is egyaránt. Kapusedzésen és a csapattal közös edzéseken is törekednek mindig a maximumot kihozni magukból. Zalán és Ricsi a serdülő bajnoki mérkőzéseken nyújt hétről hétre stabil teljesítményt, Bálint az U16 bajnoki mérkőzésein teljesít bravúrosan.

Király Juliette csapata:

Pál RékaPál Réka – U14 lány

Réka már régóta jár hozzám edzésre, ahol mindig nagyon lelkes és kitartó.

Komsa Nikolett csapata:

U14 fiú

Niki a márciusi hónapban nem jelölt hónap sportolója díjra játékost.

Nagy Ádám csapata:

Besenyei BalázsBesenyei Balázs – U14 fiú

Balázs azon kevés sportolók egyike volt, aki a hónapban a pandémia ellenére is kitartóan járt az összes edzésre, ahol jó teljesítményével bizonyította, hogy érdemes a hónap sportolója címre.

Szőcs Eszter csapatai:

Szigeti BlankaSzigeti Blanka – U13 lány

Blanka kitartó és szorgalmas munkájával érdemelte ki március hónap sportolója címet.

Rabb András – U13 fiú

Andris fejlődése töretlen, a mérkőzések hiánya sem vetette vissza lelkesedését.

Bokros Tamás csapatai:

Csermely Rebeka és Rézsó HannaCsermely Rebeka és Rézsó Hanna – U12 lány

Mindketten kitartóan járnak az edzésekre és szinte alig hiányoztak az idényben. Hanna nagyon figyelmes és törekszik minden feladatot pontosan és jól teljesíteni. Rebeka pedig egyre bátrabb és eredményesebb támadásban. Gratulálok a teljesítményükhöz!

Szabó LeventeSzabó Levente – U12 fiú

Levi minden edzésen nagyon jól dolgozik, eredményesen és pontosan hajtja végre az edzésgyakorlatokat és kivételes a játékintelligenciája. Egy igazi húzóembere a csapatának, így őt választottam március hónap sportolójának!

Tóth József csapatai:

Lánczos KiaraLánczos Kiara – U11 lány

Kiara minden edzésen részt vesz és folyamatosan keményen edz. Sokat fejlődött az utóbbi időben.

Édes ZsomborÉdes Zsombor – U11 fiú

Az elmúlt időben szinte minden edzésen részt vesz és azokon oda is teszi magát rendesen. Látszik rajta, hogy akarja csinálni és viszi magával a többiket is.

Godó-Bugyi Bea csapata:

Csermely OlíviaCsermely Olívia – U10

Olívia nagyon elszánt a kézilabda iránt. Szorgalmas, mindig törekszik arra, hogy tökéletesen végezze el a feladatokat. A nagyobb korosztály edzésein is részt vesz, mely fejlődésén is megmutatkozik. Segítőkész, szereti a társait is irányítani 🙂

Wiesner Dorka csapata:

Nagy SamuNagy Samu – U9

Samu szeptember óta erősíti csapatunkat a munkájával és személyével. Sokat fejlődött az elmúlt időszakban, az edzéseken mindig a maximumot nyújtja.