Mint minden hónapban, edzőink most is kiválasztották csapataik legjobb labdarúgóit az ASI DSE Labdarúgó Szakosztályában. Csak így tovább! Hajrá ASI Foci!

ASI DSE Labdarúgás U7 február legjobb sportolója - Máté DánielU7 (2014/2105) – Máté Dániel

Február hónap játékosa Máté Dániel János lett. Dani még csak öt éves, az idei szezonban csatlakozott hozzánk, de már most látszik a benne rejlő tehetség. Jó meglátásaival könnyen helyzetbe hozza magát, amit legtöbbször gól követ. A hozzáállása és a figyelme is rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban. Gratulálok!

ASI DSE Labdarúgás U8 február legjobb sportolója - Elekes ZalánU8 (2013) – Elekes Zalán

A február hónap játékosának Elekes Zalánt választottam. A februári nagyon zord időjárásban is az összes edzésen jelen volt, volt olyan 50 perces edzés, amit -8 fokban ketten csináltunk végig. Az edzőmérkőzésen jól játszott, gólokat szerzett. Magatartásában még van hova fejlődni, de szorgalma kimagasló és példamutató. Gratulálok Zalán, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás U9 február legjobb sportolója - Balogh ZalánU9 (2012) – Balogh Zalán

Február hónap játékosa a csapatkapitányunk, Balogh Zalán! Megérdemelte a díjat, hiszen februárban az összes edzőmérkőzésen legalább 2 gólt tudott szerezni, illetve az edzésmunkája is csapatkapitányhoz méltó.
Gratulálok!

ASI DSE Labdarúgás U10 február legjobb sportolója - Gémesi ÁgostonU10 (2011) – Gémesi Ágoston

U10 február hónap játékosa: Gémesi Ágoston
Ágó igazi csapatember, ráadásul nagyon kreatív játékos. Használja az eszét, nagyon jól méri fel a játékhelyzeteket és képes gyorsan jó döntéseket hozni. Az edzéseken mindig törekszik a maximumra és a tanult dolgokat jól alkalmazza a különböző játékszituációkban.
Gratulálunk, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás U11 február legjobb sportolója - Zuggó ZalánU11 (2010) – Zuggó Zalán

Február hónap játékosa, Zuggó Zalán (Zaza) a kezdetektől a csapat tagja. Csapattársai nagyon kedvelik. Gyorsaságával kitűnik a társai közül, sokat fejlődött az elmúlt 3 év alatt. Februárban csak egy edzést mulasztott és az Újpest FC és a REAC elleni edzőmérkőzésen is jól teljesített. Sajnos a járványhelyzet miatt most egy kis szüntet tart, de reméljük, hamarosan újra találkozunk vele az edzéseken!
Gratulálunk!

ASI DSE Labdarúgás U12 február legjobb sportolója - Marozs LeventeU12 (2009) – Marozs Levente

Február hónap játékosa az U12-es csapatban Marozs Levente lett, aki a hónap elején csatlakozott a klubhoz. A hozzáállása és edzésmunkája példaértékű. Minden feladatban próbálja a legjobbját nyújtani és minden lehetőséget megragad a fejlődésre. Nyitott minden információra, és azokat szivacsként igyekszik magába szívni.
Gratulálok!

ASI DSE Labdarúgás U14 február legjobb sportolója - Gémesi GyulaU14 (2007/2008) – Gémesi Gyula

U14-es csapatunkból februárban Gémesi Gyula lett a Hónap játékosa. Gyuszi az összes februári edzésen részt vett, edzéseken és a mérkőzéseken is kimagasló volt a hónapban. Gyorsaságát bátran kamatoztatja, ördögi cseleivel pedig szinte mindig a kapu előtt találja magát. Fáradhatatlanul tud robotolni, egy szélsőnek ez az egyik legfontosabb tulajdonsága.
Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás Grassroots február legjobb sportolója - Antos MarcellGrassroots csoport – Antos Marcell

Grassroots csapatunk legjobb játékosa februárban Antos Marcell volt. Marci példás magatartásával és edzésmunkájával kiérdemelte a hónap játékosa címet. Minden foglalkozásra vidáman érkezik, látszik rajta, hogy szeret focizni, és az edzéseken tudása legjavát próbálja nyújtani.
Gratulálunk Marci, csak így tovább!