ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - Havi összefoglaló - Február

2021. február hónapja szinte minden korosztályunkat próbára tette: volt itt zord időjárás, betegségek, a koronavírus-járvány felerősödése. Mindemellett helyt álltunk mind edzéseken és mérkőzéseken is!

U7 (2014/2105)

A februári hónapot kicsit kiszámíthatatlanná tette az időjárás, illetve néhány betegség is nehezítette azt, hogy teljes létszámmal tudjunk edzeni. Amikor viszont tudtunk dolgozni, akkor nagyon jó hangulatú, pörgős edzéseink voltak. Nagyon örülök, hogy új tagokkal bővült a csapatunk!

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

U8 (2013)

A februári hónapban rengeteget küzdöttünk az időjárással. Nagyon nagy hideg volt, ami látszódott az edzésre járók számán. Ettől eltekintve próbáltuk a maximumot kihozni a hónapból. A rengeteg mozgásé és labdaérintésé volt a főszerep, de gyakoroltuk a pontos egymáshoz való passzolást is. Játszottunk edzőmérkőzést is, ahol a srácok megmutatták az edzésen tanultakat. Márciusban remélhetőleg jobb időjárásban folytatás!
Hajrá ASI!

Schöffer Antal, utánpótlás edző

U9 (2012)

Február a legrövidebb hónapunk, mégis úgy érzem, hogy sikeresnek mondhatom, mivel 5 edzőmeccset is lejátszottunk. 4 alkalommal győztesen hagytuk el a pályát, ezért büszke vagyok a srácokra. Természetesen van hova fejlődnünk egyénileg és csapat szinten is, illetve a srácoknak többet kell használni a fejüket a pályán. Gondolok itt arra, hogy többet passzoljanak egymáshoz, több labda nélküli mozgás legyen területben, stb. Ezen dolgozunk jelenleg is!
Hajrá ASI!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U10 (2011)

Hullámzó hónapon vagyunk túl, akár az időjárást, akár a betegségeket, akár a játékunkat tekintve. Az edzéseken játéknál megvan az a felszabadultság, ami akár egy edzőmérkőzésen vagy az elmaradt Kölyökliga fordulón nem nagyon köszönt vissza a hónapban, vagy csak néhány srácnál, de részben ez betudható a habitus, részben az életkorból fakadó hullámzásnak. Igyekszünk a tudást mélyíteni, hogy ezáltal a bizonytalanság is csökkenjen.

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgás U10 - 2021. február

U11 (2010)

Komoly tervekkel indultunk neki a februárnak. A cél az volt, hogy minden héten erős ellenfelekkel mérettessük meg magunkat és folyamatosan fejlődjön a játékunk a tavaszi szezon kezdetéig.
A hónap első fele még a tervek szerint alakult, több győztes felkészülési meccset is lejátszottunk az Újpest FC, az Eötvös SE és a REAC csapatai ellen. Utóbbi mérkőzésen belekóstoltunk a 8+1-es játékba is, a jövő évre készülve ismerkedtünk a nagyobb pályával és a nagyobb létszámmal.
A BLSZ téli futsal kupa selejtezőjét magabiztosan megnyerve a négyes döntőn a 4. helyet szereztük meg, de nagyon tanulságos volt a torna és a 16 csapatból elért 4. hely az egyáltalán nem lebecsülendő teljesítmény. A kupa legjobb kapusa Kosztka Ádi (Kocka) lett! Ezúton is gratulálunk neki!
Ezután sajnos a hónap második fele nagyon rosszul alakult a felkészülésünk szempontjából. Először a zord időjárás miatt maradt el edzés és felkészülési mérkőzés, majd a vírus szólt közbe és le kellett álljunk az edzésekkel és le kellett mondjunk egy hazai rendezésű 4-es minitornát és egy edzőmeccset a BARCA Academy csapatával.
Sajnos az edzéslátogatottság sem úgy alakult a hónapban, ahogyan azt megszoktuk. Mindössze 8 edzésünk volt a hónapban, de a szokásos 85-90%-os edzéslátogatottság a betegségek és a vírushelyzet miatt kiszabott karantén következtében februárban visszaesett 65%-ra. Nehéz hónapon vagyunk túl, de bízunk a jó folytatásban!

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf utánpótlás edzők

U12 (2009)

A hónap eleje nehezen indult az időjárás miatt, de jó volt látni a jelenlévők lelkesedését. A hónap fő témája a cselek átismétlése és a labdakontroll volt. Néhány hibát átbeszéltünk és közösen próbáltunk rajta túllendülni. Mérkőzésekben nem bővelkedtünk, de az edzések keretein belül fordítottunk időt ezek „pótlására”, másik korosztályok ellen.

Gősi Viktor utánpótlás edző

U14 (2007/2008)

A február már egy tartalmasabb hónap volt mérkőzések szempontjából. Részt vettünk az U13-as BLSZ Téli futsal kupán, sajnos nem sikerült a döntőbe jutni, de le a kalappal így is a srácok előtt. Több edzőmérkőzés is rendkívül hasznos és jó tempójú volt, ami nagyban segítette a felkészülést. Úgy látom, hogy a fiúk végre élvezik a focit, mernek bátrán cselezni és szép kombinációkkal juttatják el a labdát az ellenfél kapujáig. Az edzéseken a vírus miatt néha kisebb volt a létszám a megszokottnál, de reméljük, ezt együtt át tudjuk vészelni. Mihamarabbi felépülést kívánok a betegeinknek!
Hajrá ASI DSE!

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

A kapusok ott folytatták a munkát, ahol azt januárban megkezdték. Beindultak a mérkőzések is, és ezeken a találkozókon próbálták meg hasznosítani az edzéseken tanultakat. A hónap végére a srácok szépen felvették újra a ritmust, és ha még vannak is apró bizonytalanságok, a megfelelő hozzáállással ezeken túl fognak tudni lépni a közeljövőben. Haladunk tovább!

Détári István, kapusedző