ASI DSE Labdarúgó Szakosztály - Havi összefoglaló - Január

Az újévben is töretlen lendülettel folytatjuk a munkát, és bár volt néhány váratlan változás a szakosztály életében, hála az összetartó edzői csapatnak, megoldottuk a hirtelen jött nehézségeket és biztosítani tudtuk játékosainknak a folyamatos sportolási lehetőséget. Következzenek a januári összefoglalók az utánpótlás csapatok edzőitől.

U7 (2014/2105)

A srácok ebben a hónapban is nagyon komolyan vették az edzéseket, hiszen a hideg idő ellenére is nagyon magas volt az edzések látogatottsága. Az edzéseken nagyon sok egy-egy elleni és labdás ügyességfejlesztő feladatot végeztünk, illetve kipróbáltuk, hogy milyen nagyobb pályán játszani. Elégedett vagyok a srácok munkájával, így tovább!

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgás U7 - 2021. január

U8 (2013)

Az év első hónapjában beköszöntött az igazi téli idő. Ennek ellenére több játékos is az összes januári edzésen jelen volt, de csapat szinten is az edzés látogatottság 80% felett van. Olyan gyakorlatokat végeztünk, ahol a rengeteg labdaérintésé volt a főszerep. A cél az volt, hogy a láb különböző részeivel minél többször érjünk labdába és ezt alkalmazzuk a labdavezetésnél is. Ezen kívül voltak nagyon jó iramú 1:1 párharcok is. Februárban már edzőmérkőzést is fogunk játszani, ahol alkalmazhatjuk a tanultakat. Gratulálok a srácoknak, februárban jön a folytatás.

Schöffer Antal, utánpótlás edző

U9 (2012)

Január első hetében elkezdtük mi is a srácokkal az edzéseket. Az első pár edzésen érezhető volt a srácokon a kihagyás, azonban a hónap közepétől javulást tapasztaltam. Egy edzőmeccset is sikerült besűrítenünk a programunkba, amit az Eötvös U11-es csapatával játszottunk. Ezen a mérkőzésen a srácok beleszagolhattak a következő évbe, ahol már nem 4+1, hanem 6+1-ben játszottunk egy nagyobb pályán. Tetszett nekik és a mérkőzést is megnyertük 7-4 re. Februárban folytatjuk a munkát! 🙂
Hajrá ASI!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgás U9 - 2021. január

U10 (2011)

A viszontagságos idő ellenére az edzéslátogatottságra nem lehet panasz. A téli szünetnek köszönhetően óriási kedvvel és játékéhséggel tértek vissza a srácok a pihenőről és nagyon jól dolgoztak az edzéseken. A felkészülési mérkőzéseken számos edzésen gyakorolt dolgot mutattak be. Párharcok tekintetében nagyot léptek előre és a támadások tudatos felépítésében is érezhető az előrelépés.

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgás U10 - 2021. január

U11 (2010)

Januárban belecsaptunk a tavaszi szezonra való felkészülésbe. Az első hét még a visszaszokással telt, viszont a második héttől kezdve minden hétre felkészülési mérkőzéseket kötöttünk le, és le is játszottuk ezeket sorrendben a Pénzügyőr, az Újpest FC és a BVSC csapataival. A játékunk szépen fejlődött ebben a hónapban, köszönhetően a 88,5%-os csapatszintű edzéslátogatásnak, amely továbbra is kiemelkedő. Szerdánként elkezdődtek az erőnléti edzések is, melyeken a részvétel önkéntes, de az első foglalkozáson a csapatnak több, mint a fele részt vett és várhatóan ez a létszám még növekedni is fog.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf utánpótlás edzők

U12 (2009)

Az év egy kicsit nehezen indult. Több játékos is sérüléssel küzdött, plusz a klubbon belüli kényszerű átszervezés miatt Anti bá-t „elvesztettük”, mivel saját korosztályt kapott. A hónapnak a fő célja a labdanélküli elmozgás, üres terület kialakítása volt. Úgy láttam, a játékosok megértették a lényegét, a korosztályok közötti játékban (Grassroots 2007-2008) és a REAC elleni edzőmérkőzésen igyekeztek is megvalósítani a tanultakat. Csúszott némi pontatlanság a játékba, de örömmel tapasztaltam, hogy sokszor külső instrukció nélkül is észrevették a területeket, próbálták a társaikat segíteni. Hosszú még az út a szezon végéig, de hiszem, hogy jó az irány!

Gősi Viktor utánpótlás edző

U14 (2007/2008)

Január elején vettem át a csapatot, és a hónap végére már sikerült is megszokni egymást. Nem volt éppen zökkenőmentes a felkészülés, de haladunk tovább a megkezdett úton. Rengeteg labdaérintés, labdatartás és létszámfölényes támadás-befejezés szerepelt a programban, a mérkőzésjátékokban pedig mindig volt valami megkötés. Két edzőmérkőzést játszottunk az UDSE és a Pénzügyőr csapatai ellen, ahol felmérhettem a gyerekeket.
Hajrá ASI DSE!

Törincsi András, utánpótlás edző

ASI DSE Labdarúgás U14 - 2021. január

ASI DSE Kapusok

Eléggé sok nehézséggel kellett megküzdenünk ebben a hónapban a kapusokkal. Sajnos egy sérülés miatt nem tudtuk végig dolgozni a teljes hónapot, azonban ekkor a kapusok a csapatedzéseken alkalmazhatták a tanultakat. Amikor tudtunk dolgozni, akkor viszont a srácok az edzéseken mindent megtettek azért, hogy fejlődhessenek, ez pedig a felkészülési találkozókon visszaköszönt. Haladunk tovább a megkezdett úton!

Détári István, kapusedző