Hónap sportolója díj - Labdarúgó Szakosztály - Január

2021. januárban sem maradhatott el a korosztályok legjobbjainak megválasztása. Alább a múlt hónap kiválasztott sportolói!

ASI DSE Labdarúgás U7 január legjobb sportolója – Csepely OlivérU7 (2014/2105) – Csepely Olivér

Az U7 korosztály legjobbja január hónapban Csepely Olivér lett. Olivér még tavaly csatlakozott hozzánk, azóta is nagy lelkesedéssel végzi az edzésmunkát. Több Bozsik tornán is részt vett idén, ahol bekerült a legjobb játékosok közé. Olivér főleg a párharcokban jeleskedik, nincs elveszett labda számára. Gratulálok!

ASI DSE Labdarúgás U8 január legjobb sportolója - Takács ÁronU8 (2013) – Takács Áron

Január hónap játékosa Takács Áron! Nagyon sokat változott pozitív irányba Áron focihoz való hozzáállása, magatartása. A hónap elején az ő kérésére kapus lett, nagyon szereti ezt a posztot, sőt lelkesen érdeklődött a kapus edzések után. Az egyesület kapus edzőjével heti egyszer a posztnak megfelelő edzésen vehet részt, aminek nagyon örül. Gratulálok Áronnak, további sikereket kívánok.

ASI DSE Labdarúgás U9 január legjobb sportolója – Katona ÁdámU9 (2012) – Katona Ádám

Január hónap játékosa: Katona Ádám! Ádám az edzéseken mindig lelkiismeretesen és teljes odafigyeléssel dolgozik. Az elmúlt 2 edzőmeccsen a legjobb játékosok között volt. Rengeteget fejlődött, le a kalappal előtte. Még egy kis plusz önbizalom és a kölyökliga keretben fogja találni magát! 🙂 Csak így tovább Gratulálok!

ASI DSE Labdarúgás U10 január legjobb sportolója – Bigai BalázsU10 (2011) – Bigai Balázs

U10 január hónap játékosa: Bigai Balázs! Balázs nagyon jó példa a többség számára, hogy milyen hozzáállással kell akár az edzéseken, akár a mérkőzéseken részt venni. Technikai tudása is az átlag fölé emelkedik. Élvezi a játékot, egyre magabiztosabb, így a kiélezett szituációkban is jó és gyors döntésekre képes. Csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás U11 január legjobb sportolója – Németh BarnabásU11 (2010) – Németh Barnabás

Január hónap játékosa egyértelműen Németh Barnabás! Komoly fejlődést mutatott az utóbbi időben. Egy edzés kivételével minden edzésen ott volt a hónapban, mindhárom felkészülési mérkőzésen jól teljesített. Rengeteget fejlődött az egy-egy elleni szituációk megoldásában támadóként és labdaszerzőként egyaránt, de az összjátékban is vannak jó megoldásai, meglátásai. Gratulálunk Barni! Így tovább!

ASI DSE Labdarúgás U12 január legjobb sportolója – Nagy KristófU12 (2009) – Nagy Kristóf

Január hónap játékosa Nagy Kristóf lett! Kristóf az edzések többségén részt vesz, a feladatokat igyekszik fegyelmezetten és legjobb tudása szerint elvégezni. Egy-egy rossz döntés még becsúszik néha, de látszik rajta, hogy kezdi érteni a játék elemeit. Gratulálok, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás U14 január legjobb sportolója – Szlávik DávidU14 (2007/2008) – Szlávik Dávid

Január hónap játékosa: Szlávik Dávid! Dávid jókedvű, csupaszív srác, aki az edzéseken mindig a maximumot próbálja nyújtani. Számára nincs elveszett labda, törekszik, hogy minden párharcot megnyerjen. Sokoldalú játékos, a középpályán és a védősorban is egyaránt tud játszani. Gratulálunk neki, csak így tovább!

ASI DSE Labdarúgás Grassroots január legjobb sportolója – Gergály DominikGrassroots csoport – Gergály Dominik

A Grassroots csoport január hónap játékosa: Gergály Dominik! Dominik igazi vidám, vagány fickó. Az elsők között érkezik és mindig segítőkész. A feladatokat is maximális odafigyeléssel végzi. Társait a feladatoknál és a játéknál is segíti, ha kell, irányítja. A hozzáállása példás. Törekszik rá, hogy minden edzésen jól teljesítsen. Élvezi az edzésmunkát, így technikailag is meglesz az előrelépés.