Vízilabda: az ASI DSE serdülő csapat idei első eredményei

Az idei év első négy mérkőzése a Országos Bajnokságon változatos eredményeket hozott az ASI DSE serdülő vízilabdásai számára. 

Adatok

Bajnokság: Fiú Serdülő Országos Bajnokság (2004-2005)
Csapat:
 ASI DSE
Korosztály: 2004-2005
Edző: Szilvasán Bence

1. mérkőzés: ASI DSE – Sportliget

Helyszín: III. kerületi TVE Uszoda
Időpont: 2021. 01. 17. 11:30
Eredmény: 7-6 (2-1, 3-1, 1-2, 1-2)
Gólszerzőink: Maczó Levente Gábor 3, Molnár Benedek 2, Németh Kornél 1, Haupert Kristóf 1

Szilvasán Bence edző beszámolója:

Rövid szünet után újra folytatódott a bajnokság, és végre olyan arcukat mutatták meg a fiúk, ami eddig is bennük volt, csak sajnos nehezen tör felszínre. Harciasság, küzdelem, egymásért való alázat és csapatmunka jellemezte a játékunkat egy fantasztikus kapusteljesítménnyel megkoronázva, ezért sikerült a bajnokság egyik legjobb csapatát legyőzni, akik ellen nemrég még több gólos vereséget szenvedtünk. Csak gratulálni tudok a csapatnak!

2. mérkőzés: CVK VSE – ASI DSE

Helyszín: Kristályfürdő Uszoda, Ajka
Időpont: 2021. 01. 24. 11:30
Eredmény: 7-13 (2-2, 0-3, 2-4, 3-4)
Gólszerzőink: Maczó Levente Gábor 5, Pantó Levente 3, Németh Kornél 2, Oláh Donát 1, Radácsi Huba 1, Röricht Tamás 1

Szilvasán Bence edző beszámolója:

Ugyan erősebb csapat lévén abszolút esélyesként léptünk pályára, azonban felhívtam a figyelmet arra, hogy a körülményeket tekintve nagyon nehéz mérkőzés elé nézünk és maximális koncentrációra lesz szükség. Korán keltünk, utaztunk, idegen helyen és uszodában lépünk pályára – ezek a tényezők mindenképpen nehezítik a mérkőzést. Ennek fényében kicsit döcögősen is indult (2-2), de szerencsére a csapat ismét elővette a küzdeni akarását és a józan eszét, ezért végül egy magabiztosnak mondható, hat gólos győzelemmel zártunk. Ismét csak gratulálni tudok!

3. mérkőzés: ASI DSE – Százhalombattai VS

Helyszín: III. kerületi TVE Uszoda
Időpont: 2021. 01. 31. 11:30
Eredmény: 6-18 (1-3, 0-6, 2-5, 3-4)
Gólszerzőink: Maczó Levente Gábor 2, Molnár Benedek 2, Németh Kornél 1, Ükös Farkas 1

Szilvasán Bence edző beszámolója:

Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz, hiszen a bajnokság egyik legjobb csapata ellen játszunk, de biztos voltam benne, hogy ha az előző formánkat át tudjuk menteni, akkor akár pontot/pontokat is lehet rabolni. Sajnos nem így történt. A csapatmunka és a küzdőszellem sajnos ismét otthon maradt, és az igen hullámzó teljesítményünk ezen a napon megragadt a hullám legalján. Ma nem tudok gratulálni – nem az eredmény, hanem a mutatott játék miatt.

4. mérkőzés: Soproni VSE – ASI DSE

Helyszín: Aqua Sport Központ, Győr
Időpont: 2021. 02. 07. 11:30
Eredmény: 12-7 (3-1, 2-2, 2-2, 5-2)
Gólszerzőink: Németh Kornél 4, Maczó Levente Gábor 2, Ükös Farkas 1

Szilvasán Bence edző beszámolója:

A Sopron egy hozzánk tudásban nagyon hasonló csapat. Úgy gondolom, az elmúlt időszakban sokat fejlődtünk, és reméltem, hogy ezennel egy magabiztos győzelmet tudunk aratni. Sajnos a mérkőzést nem kezdtük jól, már három góllal is vezetett az ellenfelünk, de innen felkapaszkodva kimondottan biztató játékkal öt perccel a meccs vége elött 7-6-ot mutattot az eredményjelző. Ekkor egy sajnáltos eseménysorozat után a játekvezető úgy látta, hogy egyik játékosunk szándékosan ütött, ezért 4 perces végleges kiállítással sújtotta, ami azt jelentette, hogy szinte az egész hátralévő időt emberhátrányban kellett játszanunk. Ezzel a mérkőzés el is dőlt. A csapatnak összességében gratulálok, ismét a jobbik arcukat mutatták. Egy nyerhető meccsből csináltunk egy sima vereséget, de ami ennél is szomorúbb, hogy két meccsre elveszítettük a csapat egyik alapemberét, ami a következő két rangadón nagyon sokat fog számítani.