Hónap sportolója díj - Labdarúgó Szakosztály - November

Minden hónapban megválasztjuk korosztályonként a legjobb játékost, aki edzésmunkájával, magatartásával és teljesítményével kiemelkedik a csapatból. Alább megosztjuk a teljes szakosztály november legjobbjait!

Takács DánielU7 (2014/2105) – Takács Dániel

A novemberi hónap legjobb játékosa Takács Dániel lett. Dani a tavalyi évben csatlakozott hozzánk, azóta rengeteget fejlődött mozgáskoordináció és labdakezelés terén. A hónap legjobbja címet ezek mellett a hozzáállása miatt kapta, rengeteget komolyodott és meghatározó tagja lett a csapatnak. Gratulálunk!

Szatmári BenceU8 (2013) – Szatmári Bence

November hónap játékosa: Szatmári Bence. Szeptember óta edz velünk és nagyon sokat fejlődött. Egyre többször használja a bal lábát is, a kapu előtti befejezésekben pedig már sokkal higgadtabb. Csupa-szív játéka nagy hasznára van a csapatnak.
Gratulálunk, csak így tovább!

Boros DávidU9 (2012) – Boros Dávid

Dávid hatalmas erőssége lehet jövőre a csapatunknak. Rengeteget fejlődött az utóbbi időben, remekül lát a pályán és akár több embert is maga mögött tud hagyni a szuper cseleivel!
Gratulálunk Dávid, csak így tovább!
Hajrá ASI!

Heincz ÁronU10 (2011) – Heincz Áron

A lelkiismeretes edzésmunka jutalma az elismerés. Áron minden edzésen nagyon igyekszik, és az elmúlt két hónapban sokat fejlődött a labda irányba történő átvételében és a játék folytatásában. A kapu előtti szituációkban is sokkal higgadtabb döntéseket hoz, és labdavesztés után a többször átbeszélt és kért dolgokra sokkal jobban figyel. Csak így tovább!

Katancsity SebestyénU11 (2010) – Katancsity Sebestyén

November hónap játékosa Katancsity Sebestyén. Sebire mindig lehet számítani. Szinte minden edzésen ott van, és a kapusedzéseken is részt vesz, ami sokszor azt jelenti, hogy vagy előbb érkezik edzésre 1 órával, vagy edzés után marad még 1 órát. Az edzések mellett minden mérkőzésen ott van, legyen az futsal, vagy nagypályás meccs. Jó reflexei vannak, nagy bravúrokra képes.
Gratulálunk Sebi!

Ferenczi DánielU12 (2009) – Ferenczi Dániel

November hónap játékosának Ferenczi Dánielt választottuk. Példamutató magatartásával, szorgalmával és nagyon látványos technikai és taktikai fejlődésével tett azért, hogy őt válasszuk.
Ezúton is gratulálunk neki, csak így tovább!

Farkasházy Dániel és Stollár BendegúzU14 (2007/2008) – Farkasházy Dániel és Stollár Bendegúz

A novemberi két legjobb játékos egyértelműen a képen látható két fiatalember: Farkasházy Dániel, és Stollár Bendegúz, akikre a teljes őszi szezon során, három fronton is számíthattam. Együtt és külön-külön, egyénileg is rengeteget fejlődtek az ősz folyamán. Gratuláció nekik!