Havi összefoglaló - Labdarúgó Szakosztály - November

November is tele volt rengeteg eseménnyel, versennyel és sikerrel! A hónap második felében viszont lezárultak a bajnokságok őszi szezonjai, egyéb események, amelyben szerepet játszott sajnos a koronavírus erős terjedése, de ennek ellenére edzéseink folyamatosan zajlottak, így hagyományainkhoz híven ezúttal is edző kollégáink összefoglalóin keresztül mutatjuk be a hónap történéseit.

U7 (2014/2105)

Novemberben néhány kisebb megfázás ellenére normális ütemben tudtuk folytatni a munkát. Bár az időjárás egyre hűvösebbé válik, ez nem változtatott a srácok mentalitásán. Továbbra is nagy lelkesedéssel dolgoznak az edzéseken. 8.-án Bozsik tornán vettünk részt, ahol nagyon bátran, sok gólt rúgva játszottak a fiúk.

Rehó Zsolt, utánpótlás edző

ASI Labdarúgó szakosztály U7-es korosztály - november

U8 (2013)

Novemberben az idei utolsó Bozsik fesztiválon szerepeltek a srácok, illetve 3 edzőmérkőzést is játszottunk az Eötvös SE csapata ellen, ami ismét jó erőfelmérőnek bizonyult. Látszik a fejlődés a gyerekeken, az edzéseken pedig a bonyolultabb feladatokat is megoldják. Kezdünk sokkal bátrabbak lenni az 1 az 1 elleni szituációkban, védekezésben és támadásban egyaránt.
A hideg idő ellenére is kitart a lelkesedés, csak így tovább!

Törincsi András, utánpótlás edző

U9 (2012)

Ez a hónap kevésbé volt eseményekkel teli, mint az előzőek. Részt vettünk az idei utolsó Bozsik tornán, illetve játszottunk egy edzőmeccset az Újpest FC csapatával, ahol szoros mérkőzésen 8-6-ra nyertünk. Az edzéseken nagy hangsúlyt fektettünk a 2 az 1 elleni támadásvezetésre. Az edzések látogatottságában van egy kis visszaesés, amit a hideg és a koronavírus járvány számlájára írhatunk.

Hajrá ASI!

Csontos Ádám, utánpótlás edző

U10 (2011)

Eseményekben gazdag hónap van mögöttünk, szerencsére az időjárás is kedvezett nekünk. A hónap elején az MTK korosztályos csapata látogatott hozzánk és egy nagyon jó iramú, változatos edzőmérkőzést játszottunk, ahol sok jó egyéni teljesítményt láttunk a srácoktól. Részt vettünk egy hazai rendezésű, egyel nagyobb korosztály által szervezett 4 csapatos mini tornán, ahol felvettük a versenyt a nagyobbakkal és bátor játékot mutattunk.

Az Újpest FC csapatához is ellátogattunk egy edzőmérkőzés erejéig, ahol szintén értékes tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak. A hónap utolsó napjaiban az Eötvös SE csapatát fogadtuk. Az edzőmérkőzések tapasztalatait az edzéseken röviden átbeszéltük és próbáltunk olyan gyakorlatokat beépíteni az edzésmunkába, amit a mérkőzéseken még kevésbe értenek, vagy alkalmaznak a srácok. A vírushelyzet ellenére a létszámra sem lehet panasz.

Zsimala György, utánpótlás edző

ASI Labdarúgó szakosztály U10-es korosztály - november

U11 (2010)

November 6-án egy hazai rendezésű négycsapatos mini tornával kezdtük meg a hónapot, amelyen a keret 2 csapatra osztva az AIRNERGY FC csapatával és az ASI U10-es korosztályával csapott össze, és jó teljesítményt nyújtva a képzeletbeli dobogó 1. és 3. fokára állhatott fel.

Két nappal később, november 8-án a BLSZ futsal bajnokság 3. fordulóján vettünk részt 2 csapattal Budafokon. Nem sikerült jól a forduló, sajnos csak az egymás elleni mérkőzésen sikerült pontokat szerezni és a játék sem ment úgy, ahogyan azt szerettük volna.

November 14-én részt vettünk az utolsó Bozsik tornán is a BVSC Tatai úti sporttelepén 2 csapattal. Ezt a tornát nagyon hasznosnak ítéltük, mert szoros, komoly erőbedobást igénylő meccseket sikerült játszani az UTE és az Újpest FC csapataival, és az ilyen mérkőzéseken lehet a legtöbbet fejlődni.

Sajnos a hónap második felében a vírus közbeszólt, és 1 hetet ki kellett hagynunk, de szerencsére a hónap utolsó hetét már újra a pályán tölthettük. Az edzéslátogatottság csapatszinten 80%-os volt ebben a hónapban, ami egy jó alapot ad a folytatáshoz.

Brunovszky Dávid és Nagy Kristóf utánpótlás edzők

U12 (2009)

Sajnos a jelenlegi helyzetben, novemberben már nem vettünk részt tornán, mert a járványhelyzet miatt mindent elhalasztottak. Az edzéslátogatottság is visszaesett. Vannak állandó résztvevők, akikkel a munkát folytattuk, rajtuk látszik a fejlődés. A fejlődést heti szinten felmérjük a klubbon belül, másik korosztályok elleni mérkőzésen. Reméljük, ez a helyzet hamar véget ér és minden rendben megy tovább. Addig is hajrá ASI!

Gősi Viktor és Schöffer Antal utánpótlás edzők

U14 (2007/2008)

November az őszi szezon végét hozta számunkra, majdnem minden verseny sorozatunk lezárult a korosztály csapatai számára, majdnem minden mérkőzést le tudtunk játszani. Szerencsére pár megfázásos betegen kívül egyéb baj nem érte a csapatot. Az edzéslátogatottság továbbra is kiváló.

A Grassroots korosztály tagjai a hideg beköszöntével kevesebb létszámmal jelennek meg, de ők is lelkesek.

A BLSZ U13-as futsal bajnokságban csapatunk a harmadik helyről várhatja a februári folytatást.

A BLSZ U14-es bajnokság 2. csoportjában a kiemelt csoport játékosai alkotta csapat veretlenül, őszi bajnokként várja a tavaszi folytatást. A 3. csoportban szereplő csapatunk az ősz végére biztató eredményeket ért el, a jövő évben több sikert remélve vágunk neki a tavaszi szezonnak.

Egyetlen, be nem fejeződött sorozat, a BLSZ U15-ös futsal bajnokság, ahol a kiemelt korosztály az idősebbek közt többször jó tapasztalatszerzésre való mérkőzéseket játszott eddig.

Hajrá ASI!

Borgulya Tamás, utánpótlás edző

U17 (2004/2005/2006)

November is nagy nehézségekkel telt, mivel a betegségek és a sérülések továbbra is akadályozták a normális edzésmunkát. Öröm az ürömben, hogy a járványhelyzet miatt minden nagypályás mérkőzésünket el tudtuk halasztani, így várhatóan a tavaszi szezonban tudjuk majd azokat pótolni és végig tudjuk vinni a bajnokságot.

Elkezdődött viszont a Pest megyei futsal bajnokság, amelynek keretében egy mérkőzést játszottunk. Bár sajnos vereség lett a vége, de szoros meccset tudtunk játszani, gólokat lőttünk, így a fiúk végre mérkőzésen is élvezhették a játékot!

Nagy Kristóf, utánpótlás edző

ASI DSE Kapusok

Szakmai szempontból egy kihívásokkal teli hónapja volt az egyesület kapusainak. Minden korosztály új helyzetek elé lett állítva, amit a kezdeti nehézségek ellenére nagyon sikeresen teljesítettek. A hónap vége felé az összetettebb játékos feladatokban pedig jó mentalitással merték alkalmazni a tanultakat. Hajrá kapusok, hajrá ASI!

Détári István, kapusedző