Hónap sportolója díj - Kézilabda Szakosztály - Október

Kézilabda Szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Nagy Ádám és Komsa Nikolett csapata ebben a hónapban nem jelölt hónap sportolóját. Lássuk, hogy a többi csapatban, az ősz második hónapjában kik érdemelték ki a díjat, kikre esett edzőink, szakembereink választása!

Tövisháti Zsombor csapata:

Deák István – Serdülő, U16 fiúDeák István – Serdülő, U16 fiú
István a csapatban történt változások következtében új pozicíóba került, amelyhez jól alkalmazkodott. Az eddigi mérkőzéseket és edzéseket tekintve példaéretékű hozzáállásról tett tanúbizonyságot.

Király Juliette csapata:

Bao XinYu Regina – U14 lányBao XinYu Regina – U14 lány
Regina kiemelkedő munkát végez mind a csapat edzésein, mind a kapusedzéseket. Mérkőzésen is próbálja mindig a maximumot kihozni magából.

Szőcs Eszter csapatai:

Lugosi Virág – U13 lányLugosi Virág – U13 lány
Zsebó lelkesedésének és edzésmunkájának köszönhetően nagyon sokat fejlődött az elmúlt hónapokban. Ez az edzéseken és a mérkőzéseken is szembetűnő. Ezért őt választottam október hónap sportolójának.

Burány Mihály – U13 fiúBurány Mihály – U13 fiú
Misi az utóbbi hetekben fegyelmezetten, példamutatóan végzi az edzéseket. Mérkőzésen nyújtott teljesítményével is kiveszi a részét a csapat sikereiből, ezért őt választottam Október hónap sportolójának.

Bokros Tamás csapatai:

Eisler Anna Eszter – U12 lányEisler Anna Eszter – U12 lány
Anna nagyon szorgalmas, nem csupán a saját korosztályában, hanem az 1 évvel idősebbek között is kiválóan teljesít és a kapus edzéseken is rendszeresen részt vesz. Nagyon sokat köszönhetünk a védéseinek, az U12-es korosztályban ő lett október hó legjobbja. Büszkék vagyunk rá!

Vladár Barnabás és Vladár Miklós – U12 fiú

Vladár Barnabás és Vladár Miklós – U12 fiú
Vladár Barnabás és Vladár Mikós együtt lettek október hó legjobbjai az U12-es korosztályban. Bambi és Micu nagyon sokat fejlődött az elmúlt időszakban, a mérkőzéseken egyre bátrabban és eredményesen játszanak. Gratulálok a teljesítményükhöz és a kitartó edzésmunkájukhoz!

Tóth József csapatai:

Mészáros Luca – U11 lányMészáros Luca – U11 lány
Luca rengeteget fejlődött az elmúlt pár hónap alatt. Mérkőzéseken kiválóan teljesít.

Fülöp Ármin Boldizsár – U11 fiúFülöp Ármin Boldizsár – U11 fiú
Ármin edzésen és mérkőzésen is mindig a legjobbját akarja nyújtani, lehet rá számítani és kiváló teljesítményt nyújt.

Godó-Bugyi Bea csapata:

Tóth Gergő – U10 fiúTóth Gergő – U10 fiú
Gergő szeptemberben kezdett kézilabdázni, nagy lelkesedéssel vesz részt az edzéseken. Szorgalmas és sokat fejlődött. Szívesen segít az edzéseszközök elhelyezésében és elpakolásában is.

Sándor Nia – U10 lánySándor Nia – U10 lány
Nia nagyon szorgalmas és mindig figyel, fegyelmezett. Nagyon szívesen segít edzés végén az eszközök elpakolásában is.

Wiesner Dorka csapata:

Béni Máté – U9Béni Máté – U9
Béni Máté, de a csapatban mindenki Matunak becézi.
Matu ugyan szeptemberben kezdte velünk az edzést, de a kimagasló szorgalma és edzésmunkája másról mutat tanúbizonyságot. Matu testvére is kézilabdázik és ők együtt is sokat dolgoznak. Matu minden egyes edzésen kiveszi a részét abban is, hogy nekem segítsen a feladatok bemutatásával, végrehajtásával. Nagyon ígéretes fiatal, remélem nagyon sokáig tudok vele együtt dolgozni.