ASI DSE LU12 kézilabda II. csapat 10.03.

Az ASI egy fiú és két lány U12-es kézilabda csapattal is szerepel a Gyermekbajnokságon. Az 1. fordulót nagy fölénnyel nyerte meg mindhárom csapatunk, gratulálunk nekik, és hasonló sikereket kívánunk a továbbiakban is!

U12-es fiú csapat eredményei

Bajnokság: Gyermekbajnokság Fiú U12 1. forduló
Helyszín: Vasas edzőcsarnok, Budapest
Időpont: 2020. október 3.

1. mérkőzés: Angyalföldi Sportiskola – ÓKSI SE
Végeredmény: 29-12 (15-6)

2. mérkőzés: Angyalföldi Sportiskola – Gyömrői Kézilabda Akadémia
Végeredmény: 36-14 (19-9)

Bokros Tamás edző értékelése:
Mindkét mérkőzésünket nagy gólkülönbséggel sikerült megnyerni az U12-es bajnokság első bajnoki fordulóján. Az első mérkőzésen nagyon koncentráltan és fegyelmezetten játszottunk, jó játékkal, a vártnál könnyebben sikerült nyerni az ÓKSI csapata ellen. A második mérkőzésen védekezésben már nem volt meg a megfelelő koncentráció és összpontosítás, emiatt kaptunk elkerülhető gólokat, de ennek ellenére is nagyszerűen teljesítettek a fiúk. Nagyon örülök, hogy egyre nagyobb figyelmet fordítanak arra, hogy gólhelyzetbe hozzák egymást, így sokat fejlődtek az összjátékban is.

U12-es lány csapatok eredményei

Bajnokság: Gyermekbajnokság Lány U12 1. forduló
Helyszín: Vasas edzőcsarnok, Budapest
Időpont: 2020. október 4.

ASI I. csapata:

1. mérkőzés: Angyalföldi Sportiskola I. – VS Dunakeszi
Végeredmény: 43-0 (22-0)

2. mérkőzés: Angyalföldi Sportiskola I. – Gödöllői KC
Végeredmény: 33-8 (16-5)

Bokros Tamás edző értékelése:
Nagy különbséggel sikerült megnyerni az U12-es bajnokság első bajnoki fordulójának mérkőzéseit. A gólok nagy részét labdaszerzés utáni gyors indításokból és lerohanásokból szereztük, amit a bajnoki forduló előtti héten sokat gyakoroltunk. Nagyon szép teljesítményt nyújtottak a lányok és végig nagy lelkesedéssel és jókedvvel játszottak.

ASI II. csapata:

1. mérkőzés: Angyalföldi Sportiskola II. – Gödöllői SE
Végeredmény: 29-11 (15-4)

2. mérkőzés: Angyalföldi Sportiskola II. – Gödi SE
Végeredmény: 24-10 (9-8)

Bokros Tamás edző értékelése:

Szintén 2 magabiztos győzelemmel kezdtük a bajnokságot. Az első mérkőzésen mindkét félidőben egyenletesen jól játszottunk. A második mérkőzés első félidejében egy kicsit bizonytalanok voltunk és meglepte a lányokat az ellenfél játékstílusa. Azonban a folytatásban támadásban és védekezésben is egyaránt feljavult a játékunk és hamar eldöntöttük a mérkőzést. Pozitívumként emelném ki, hogy felgyorsult a támadó játékunk a tavalyi évhez képest és többször is szép összjátékot követően sikerült betalálni.

Hajrá ASI!