Balaton-átevezésen vettek részt kajakosaink

A hétvégén kajakosaink részt vettek a Magyar Kajak-kenu szövetség szervezésében tartott III. Balatonátevezésen. A gyerekek és a velük tartó szülők egy remek eseményen vehettek részt, sok élménnyel gazdagodtak. A csapatot Jenei Virág, Kajak-kenu edző, és Jenei Sándor az ASI Kajak-kenu szakosztályának vezetője kísérte.

A kajakos csapatJenei Virág: „Idén második alkalommal került megrendezésre Fonyód és Badacsony között a Balaton Átevezés , melyen már mi is részt vettünk csapatunk egy részével. A gyermekekkel együtt néhány szülő is jelentkezett, hogy felmérje tudását ebben a gyönyörű sportban. Összesen tizenheten indultunk, 8 páros egységgel és 1 egyes hajóval. Az egyik család képviseletében volt olyan is aki SUP-ra pattant, így vágott neki a balcsinak. Mindenki remekül szerepelt, a több mint 3000 indulóból álló mezőny elején végzett minden hajónk. A hangulat szuper volt, még a zuhogó eső és a hatalmas hullámok sem bátortalanítottak el minket, hogy nekivágjunk a 9 km-es távnak. Bízunk benne, hogy jövőre még többen veszünk részt ezen a rendezvényen. Ezzel a hétvégi programmal le is  lezártuk a nyári edzőtáboros időszakunkat.

Augusztus 31-én újra  indulnak az edzések! Addig mindenkinek jó pihenést kívánunk!”

Jenei Virág egyéniben 3. helyen zárt, amihez gratulálunk neki!

A hajók és eredményeik:

Hajó neveEvezősökIdő eredmény
Captain FlowerJenei Virág00:54:59
ASI Vladó-JácintJelinek Vladimir
Szabó-Sebe Jácint
01:19:24
SuhanbongóBekő Béla
Bekő Zea
01:19:49
JégmadárLipcsei Csilla
Szlipcsevics Mátyás
01:21:51
AnyakalózMagos Dorottya
Drucker Péter
01:22:06
CamiCapitány Bukvai Beáta
Alarcón Camila
01:24:45
ASI DSEJenei Sándor
Szabolcsi Marcell
01:25:08
ASI ÁGIKKrieg Ágnes
Szabó-Sebe Ágnes
01:34:06
DragonsMelhem Chloe
Kostyánszki Judit
01:34:38

Gratulálunk minden résztvevőnek, reméljük jól éreztétek magatokat és jövőre találkozunk ugyanitt, már egy nagyobb csapattal!

Hajrá ASI!