Vízilabdázóink folyamatosan dolgoznak a nyáron, készülnek a 2020/21-es szezonra, amely reméljük legalább annyira jól sikerül, mint az előző csonka szezon. A gyerekek szépen fejlődnek és ennek látszik az eredménye is. Godova Gábort, a vízilabda szakosztály vezetőjét kérdeztük a következő időszakról:

Godova Gábor – Sportszakmai igazgató

„Csapatainkkal, az Országos Serdülő, Országos Gyermek, Rusorán Péter Budapest Területi Gyerek 2007-es bajnokságban két csapattal, Markovits Kálmán Budapest Területi Gyerek 2008-as bajnokságban, Kőnigh György Budapest Területi Gyerek 2009-es bajnokságban indulunk.

A lányoknál a fő hangsúlyt még ebben az évben is a toborzásra fordítjuk, hogy lentről építkezve, a 2021-2022-es szezonban tudjunk indulni az alsó korosztályban.

Edzéseinket a Duna Arénában, a Dagály uszodában, az Elektromos uszodában, és a Paskál uszodában szeretnénk továbbra is tartani. A vízilabda utánpótlás szakosztályunk évek óta szorosan együttműködik a Vasas SC-vel, amellyel továbbra is szakmai megállapodást kötöttünk, amit természetesen a következő szezonban is szeretnénk folytatni. A 2020-es szezontól további együttműködési kapcsolat jött létre a VUK Kistarcsa egyesülettel.

Az ASI DSE vízilabda szakosztálya továbbra is igyekszik sportágát népszerűsíteni, a kedvelők számára edzés- és versenyzési lehetőséget biztosítani, az élsport számára tehetséges játékosokat nevelni. Kiemelten kezeli a toborzást, a vízilabda előkészítő csoportot és a korosztályos bajnokságokban való szereplést. Továbbra is az említett elvek mentén kívánjuk szervezettebben, tervszerűbben, magasabb színvonalon végezni munkánkat, sportágfejlesztési programunkat. Tevékenységünkkel szeretnénk hozzájárulni a vízilabda sportág népszerűsítéséhez, fejlesztéséhez.”

Sok sikert kívánunk a vízilabda szakosztályunknak!

HAJRÁ ASI!

A vízilabda szakosztály szakmai hátterében nem történt változás, a már bevált, színvonalas edzőkkel képzeljük el továbbra is a munkát! 

Szilvasán Bence – Országos serdülő csapat

Tamás Gergely – Országos gyermek csapat, 2007 I-es csapat

Mészáros Kitty – 2007 II-es csapat, előkészítő

Schneider Krisztián – 2008-as csapat

 

Derts Szilvia: Előkészítő

 

Potocska Marcell- 2009-es csapat, lányok