A kajak-kenu szakosztályunk 2019. februárban indult újra, és bár hamar abba kellett hagyniuk az edzéseket, a karantén alatt is folyamatos online munka folyt. A nyár beindultával újult erővel, immár a vízen edzenek a gyerekek, akik edzőik véleménye szerint nagyon lelkesek és ügyesek! Most Jenei Virág beszámolóját olvashatjátok:
 

Jenei Virág – Kajak-Kenu edző

„Szerencsésnek mondhatom magunkat, hiszen a nyári edzőtáborunk jóvoltából a februárban induló csapatunk nagyon sok reménységgel bővült. Közülük rengetegen tették le a voksukat a sportág mellett és szeretnék versenyzői szintre felemelni tudásukat. Az idén még nem versenyzünk, házi versenyeket rendezünk illetve az Újpesti öblöt körülvevő egyesületekkel tervezünk egy közös megmérettetést a nyár végén. Csapatépítő és nyár záró eseményként pedig elindulunk a Balaton átevezésen. Ahogy az időjárás is adja, október végén „leszàllunk” a vízről és elkezdjük a téli felkészülést a jövő évi versenyszezonra, mely àprilistól kezdődik majd. Télen tanmedencével, úszással, futással és erősítéssel telnek majd az edzéseink. Úgy gondolom mindenképp van még hova fejlődni a gyerekeknek, de a száraz edzésekkel és a már megszerzett tudással jövőre odaérhetünk a dobogóra, akár országos szinten is. Remek kis csapatunk van, nagyon összetartó és motivált! Bízunk a legjobbakban és nem adjuk fel!”

A kajak-kenu szakosztály folyamatosan várja a lelkes, fejlődni akaró gyerekek jelentkezését. Ami biztosított: víz, hajó, friss levegő és felhőtlen jókedv!
Hajrá ASI!