Egyesületünk pénteken ért haza Balatonszárszóról, ahol klubunk három-négy korosztályából (12-15 évesek) 19 játékosa töltött el élményekkel teli 5 napot. A hétfői megérkezés, szobafoglalás után azonnal megnéztük a közeli szabadstrandot, ahol a gyerekek belevetették magukat a vízbe. Kedden délelőtt medencézés, egyéb szabadprogram volt, majd ebéd után a strand következett, majd a csapat a három kísérő edzővel kiegészülve 11-11 elleni nagypályás derbit játszott. Hatalmas izgalmak után az edzők fémjelezte csapat 3-1re elment, majd a csak gyerekekből álló csapat 6-3ra fordított, huszáros hajrá után 6-6nál büntetőpárbaj következett melyet edzőink csapata nyert meg. Szerdán strandolás, szabadprogram, fagyizás és félpályás focimeccs következett, ezúttal edzőink nélkül csak a gyerekek játszottak. Este egy pizzázással egészítettük ki a vacsorát. Csütörtökön az utolsó napon délelőtt szabadprogram, ping pong és lábtenisz volt a porondon, majd strandolás után 3-3 elleni mini VB-t játszottunk. Pénteken már csak összerámolás és hazautazás volt a program. Azt gondolom hogy minden gyereknek kellemes élmény és kikapcsolódás volt ez, melynek elsődlegesen nem edző vagy focitábor volt a célja, hanem focizással egybekötött balatoni élménytábor.

Természetesen a napközis táboraink is folytatódnak hétfőtől, így egyesületünk a nyári leállás folyamán 5-6 héten keresztül többi mint 120 gyereknek nyújt focizási, kikapcsolódási, élményekkel teli lehetőséget.

Jövő hét pénteken pedig újabb balatonszárszói tábor következik, ezúttal kisebb játékosaink látogatják meg a Magyar tengert, reméljük nekik is hatalmas élményt fog okozni.

Hajrá ASI!!!