A múlt héten Zsimala György Szakosztályvezető szervezésének köszönhetően beindult a napközis táborunk. A helyszín az Újpalotai úti sporttelepünk volt. A 34 gyereknek élményt nyújtó táborban a srácok rengeteg programmal, tapasztalattal gazdagodhattak. A délelőtti edzéseken, focibajnokságokon, ügyességi versenyeken túl a gyerekeknek lehetőségük volt bowlingozni, sárkány hajózni, és pénteken pedig a tábor zárásaként egy 2 órás ádáz laser force volt a tábor csúcspontja. A gyerekek a reggeli és az ebéd mellett gyümölcsöt és péksüteményt is kaptak, valamint szerepelt fagyizás is a programban. Az irányított programok mellett sokszor látogattuk meg a közeli játszóteret, valamint társasjátékok, szerepjátékos kockajátékok is szerephez jutottak a táborban.

Azt gondoljuk, hogy minden résztvevő gyereknek lehetősége volt kibontakozni, fejlődni, megmutatnia a tudását, nem csak a futballban hanem az eseménydús programok során is.

A mai nappal indult a 2. heti táborunk, de lehetőség van még jelentkezni a Július 20-al, és az Augusztus 10-el induló táborainkba is.

Gyertek minél többen, legyetek ti is részesei ennek a nagyszerű élménynek! Hajrá ASI!!!