Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

Kézilabda szakosztályunk ismét kihirdette a hónap sportolóit. Lássuk, hogy az utolsó tavaszi hónapban kik érdemelték ki a díjat, kikre esett edzőink, szakembereink választása!

U8 – Május:

Klész Kíra
Csapatunk legfiatalabb,de annál törekvőbb tagja. Mind az otthoni és a termi edzéseket is hiánytalanul végre hajtja. A fiatalsága ellenére erős tagja csapatunknak. Remélem még sokáig dolgozhatok vele.

 

U9 – Május:

Fodor Noémi
A karantén ideje alatt lelkesen gyakorolt,sőt még plusz feladatokat is elvégzett,ennek a jövőben biztos meglesz az eredménye. Mióta újra indultak az edzések lelkesedése töretlen és mindig nagy kedvvel végzi az edzéseket.

Szabó Alex
Kicsit féltettem Alexet a karantén alatt, de nem kellett volna. Szorgalmasan csinálta az előírt feladatokat. Újrakezdésnél pedig a vidám,csintalan Alexet kaptuk vissza, aki mindig is volt. Remélem sokáig erősíti csapatunkat!

U10 – Május:

Róth Klaudia
Klaudia nagyon szorgalmas az edzéseken, bátran kihasználja az adottságait. Karantén alatti időszakban is sokat edzett, ami meg is látszott rajta a várva várt első edzésen, amit május 25-én tudtunk megtartani. Azóta is lelkesen minden edzésen részt vesz.

Kardos Milán
Milán nagyon lelkesen vágott bele a karantén utáni edzésekbe, minden edzésen részt vesz. Sajnos a hirtelen nagy terhelés miatt sarok panaszai lettek,de ennek ellenére kitartóan végzi az edzéseket. Reméljük,hogy enyhülnek a panaszai és fájdalom mentesen tud majd edzeni a jövőben.

U11 – Május:

Hoffman Hajnalka
Hajni edzésmunkája, szorgalma és hozzáállása példaértékű. A nehezebb technikai gyakorlatok bemutatását és a bemelegítés egyes részeinek megtartását is rá lehet bízni biztonsággal. A karantén időszaka alatt is rendszeresen mozgásban volt, amiről mindig kaptam visszajelzést képek vagy videó anyag formájában. Miután újra elkezdődtek a csoportos edzések ő volt a legjobb kondícióban a lányok közül és nem látszott meg a teljesítményén a kihagyás.

Szabó Matyi
Matyi már évek óta fiú csapat egyik legfegyelmezettebb és legügyesebb tagja, az edzésgyakorlatoknál mindig maximálisan odafigyel, gyorsan megérti a bonyolultabb feladatokat és a társait is segíti. A karantén időszaka alatt tőle is folyamatosan kaptam visszajelzéseket az otthoni gyakorlásról. Az elmúlt időszakban pedig ugyan olyan szorgalmas és példamutató edzésmunka jellemzi, mint amit korábban is megszokhattam tőle.

U12 – Május:

Pap-Kovács Fruzsina
Fruzsi csapatkapitányhoz méltóan, példamutató szorgalommal edz egész évben, így őt választottam május hónap sportolójának. Köszönöm a kitartását, és a teljes csapat edzésekhez való hozzáállását.

Majer Domonkos
Domi folyamatosan példaértékű hozzáállással és szorgalommal végzi az edzéseket, ezért ő május hónap sportolója. Köszönöm Domi és az egész csapat a kitartását!

U13 – Május:

Fekete Mirella
Mirella szorgalmasan és példamutatóan dolgozott az elmúlt hónapban. A kiadott edzés mellett plusz feladatokat is végzett. Köszönöm neki a kitartó munkát!

Nemes Dávid
Dávid a karantén alatti és az edzések újraindulását követően is kiemelkedő szorgalma miatt.

Zsidi-Farkas Samu
Samu a karantén ideje alatt is szorgalmasan dolgozott végig,ami a teljesítményén is látszott az első közös edzésünkön.Hihetetlenül motivált és lelkes játékos. Öröm vele együtt dolgozni.

U14 – Május

Dulai Eszter
Szorgalmával, kitartó-eredményes munkájával, hatékony játékával érdemelte ki a címet.

Sári Máté
Máté az otthoni felkészülés után jó formában tért vissza a csapathoz. Munkája és magatartása az edzéseken példamutató. A feladatokat mindig legjobb tudása szerint végzi el, ezért a csapatból ő érdemelte ki a május hónap sportolója címet.

U15 – Május:

Mesterházy Kata Janka
Mesterházy Kata Jankát az LU-15-ös csapat beálló játékosát választottuk a májusi hónap játékosának. Egész éves kitartó, lelkiismeretes munkája, eredményes játéka jutalmaként jelöltük.

Máté Barnabás Barni
Máté Barnabás Barni az otthoni egyénileg végzett edzésekhez hasonlóan a csoportos edzéseken is példaértékű a hozzáállással és maximális koncentrációval hajtja végre a feladatokat. Bízom benne, hogy ezen képességét később bajnoki mérkőzésen, téthelyzetben is kamatoztatni tudja.

Ezúttal is gratulálunk győzteseinknek, további sok sikert kívánunk a pályafutásukhoz!