Korosztályos edzőink kijelölték Március hónapban választott legjobb játékosaikat. Mivel mérkőzés nagyon kevés volt, és a hónap fele már otthoni egyéni edzésekkel telt, így a fő hangsúly a lelkiismeretes visszajelzéseken, fotókon, videóokon volt. Szerencsére a szakosztály játékosainak elég nagy része oda teszi magát még a nehéz helyzet ellenére is, így edzőinknek nem volt annyira könnyű dolga.

Lássuk a díjazottakat!

Rehó Zsolt – U7

Az U-7 es korosztályban Mollnár Richárd lett a hónap játékosa, nagyon lelkes folyamatosan küldik a képeket az elvégzett munkáról!

Csontos Ádám – U8

Március hónap játékosa Elekes Zalán U8. Majdnem minden nap kapok videó anyagot az otthoni edzésről illetve mind a 3 kérdezz felelekre is hibátlan válaszokat kaptam. Gratulálok!

Zsimala György – U9

Március hónap játékosa U9 Ficsor Tomi, akitől több remek videó és fotó anyag is érkezett az edzésekről.

Brunovszky Dávid, Nagy Kristóf – U10

Március hónap játékosának Merlini Leot választottuk. Ebben a hónapban még voltak edzések és edzőmérkőzések. Mi főként ezek alapján választottuk őt. Az edzéseken és az edzőmérkőzéseken is kiemelkedő teljesítményt nyújtott és az online anyagot is lelkiismeretesen elvégzi. Gratulálunk!

Gősi Viktor, Csuzi András – U11

Március hónap játékosa U11-ben, Izsó Péter, aki minden héten küld leginkább videót(bár ez inkább az anyuka érdeme és díjja a vele való privát beszélgetések alapján), a pénteki feladatokra tőle mindig érkezik megfejtés! Gratulálok neki!

Ambruska Péter – U12, U13

Nálam U13-ban Bíró Andris „Cafu” a hónap játékosa, lelkes, videóz, fotóz, elméleti anyagokat küld.


U12-ben Zsimala Bazsi, szintén az elejétől kezdve rengeteg fotót, visszajelzést küld, lelkiismeretesen elemzi a kiadott videókat, meccseket.


Mind2 játékos nem csak alapos, de szinte az összes feladatra kapok valamilyen választ, visszajelzést. Gratula nekik!

Bagyinszki Kristóf – U14-15, U16

U15: Rácz Norbert , nagyon lelkesen csinálta a feladatokat végig, minden héten kaptam tőle vissza videókat és képeteket is.

U16: Kőrössy Zsombor , a nagyobbak közül ő volt az egyik legaktívabb , rengeteg videót kaptam tőle, labdás és labdanélküli feladatokról is.

Gratulálunk a díjazottjainkan, és kitartást azoknak akik úgy érzik hogy szintén megkaphatták volna. A sok munka, a kitartás mindig meghozza a gyümölcsét! Hajrá ASI!