Labdarúgó Szakosztályunk negyedik heti beszámolója

U7 – Rehó Zsolt

Ezen a héten a fő feladat a labdakezelés és a labadavezetés fejlesztése volt. Az edzések célja volt, hogy mindkét lábbal azonos mennyiségű munkát végezzenek. A labdás feladatok mellett játékos erősítő feladatokkal fejleszthették magukat a gyerekek!

Csontos Ádám – U8

Sok sok visszaigazolást kaptam videók formájában az edzésekről ennek nagyon örülök. Külön kiemelném, hogy volt az edzésanyagban egy plusz feladat, ami egy film a magyar válogatottról amikor kijutottunk az Eb-re. Feltettem a filmből 10 kérdést amikre kiváló válaszokat kaptam. Külön kiemelték a szülők, hogy egyetlen mai film sem kötötte le a srácokat úgy ahogy ez a 50 perces kisfilm.

Zsimala György – U9

4.hét: Talán a húsvéti szünet miatt, de picit visszaesett a visszajelzések száma az elvégzendő munkáról. Bízom benne, hogy azért mindenki gyakorolt egy kicsit, hiszen fontos lenne, hogy valamennyi mozgás és jelentős számú labdaérintés azért meglegyen a srácoknak. Ez az időszak mindenkinek nehéz, de arra azért ad bőven alkalmat, hogy a labdaérzékelésen javítani tudjunk, hiszen nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy az első labdaérintésnek mekkora szerepe van. Játékos feladatok most is voltak, például egy kedvenc gól vagy gólöröm leutánozása, vagy egy kis anagramma játék az EB-t megjárt válogatottunk játékosaival. Tervben van egy videóbeszélgetés is a közeljövőben, ahol végre kicsit beszélgethetünk a srácokkal…

Brunovszky Dávid – U10

Mi edzők ezen a héten is azzal a céllal küldtük el az edzésterveket, hogy minden játékosunknak meglegyen a kellő számú labdaérintése ahhoz, hogy legalább szinten tudjuk tartani a technikai szintet és a kondíciót. Az eddig eltelt 1 hónapban több mint 140 saját készítésű edzésvideó készült a foglalkozásokhoz. Az edzések mellett a tavaszi szünetben egy edzőmérkőzésünk felvételét is meg kellett nézni a játékosoknak és ehhez kapcsolódóan kaptak feladatot is.

Gősi Viktor, Csuzi András – U11

Húsvét utáni hétre egy kis koordinációval, újfajta labdás elemekkel és egy atlétika gyakorlattal készültünk, majd a gyerkőcök a feladatsor végén egy kvízzel találkoztak. A téma a 2005-ös AC Milan – Liverpool BL Döntő, ahol sor került a ‘Pool nagy feltámadására. A csapat tagjai Gerrárdék példaértékű hozzáállásából meríthettek, sosem szabad feladni!

Ambruska Péter – U12, U13

Minek után elvárás is volt, de engem is érdekelt, csináltam egy körülbelüli %-os arányt a korosztályos visszajelzésekről. Az U12-nél 65% felett van akik rendszeresen, többször is (tehát minden héten, és nem csak heti egy alkalommal) visszajeleznek a napi munkájukkal kapcsolatosan. Az U13-nál picit árnyaltabb a kép, ott körülbelül 40-45% az a szám ami az aktivitást jelzi. Azt gondolom azért ez még így is pozitív, hiszen rengeteg teher szakadt rá a családokra, és rengeteg online követelménynek kell megfelelni. Próbáljuk színesíteni, változatossá tenni az anyagokat, különböző kihívásokkal, interjúkkal izgalmassá tenni a hétköznapjainkat.

Nagy Kristóf – U12, 13 Grassroots

A héten már több visszajelzést kaptunk a múlthéthez képest. Ennek nagyon örültünk. Reméljük a következő hetekben is legalább ennyi visszacsatolást fogunk kapni az élvegzett munkáról.

Bagyinszki Kristóf – U14,15,16

Sziasztok!
A 4. héten már érezhetően több visszajelzés érkezett szerencsére, mint az ezt megelőző héten.
Ezek mellett összegeztem az eddig a gyerekek által beküldött futásokról a képeket is, (amit egy alkalmazás segítségével tudnak lemérni és kapni egy kiértékelés) ahol egészen kiváló számokat produkáltak a srácok.
Az 1. helyezett Szikora Tamás 79,73 kilométernél tart, a 2. helyezett Ferencz Mátyás jelenleg 48,57 kilométeren áll, és őt követi a 3. helyen Tar Ágoston a maga 26,28 kilométerével. ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ SRÁCOK, CSAK ÍGY TOVÁBB.
A héten egy videó chates laza kötetlen beszélgetést is sikerült összehoznunk, ahol szép számmal meg is jelentek a srácok. Nagyon jól sikerült a dolog, nagyon jót tudtunk beszélgetni egymással.

Détári István – Kapusedző

A kapusok 4. hete se telt el gyakorlati és interaktív rész nélkül. A gyakorlati részben erősítő jellegű gyakorlatok voltak, amik a focistáknál leggyakrabban megsérülő területeire koncentrálódott. Az interaktív részt a YouTube segítségével élő adás formájában kapták meg, ahol az egyesület kapusai is megjelentek, kérdezhettek. Nagyon jó tapasztalat volt, és a közeljövőben lesz még ilyen jellegű interaktív feladat.