Az ASI DSE elkötelezett a folyamatos fejlődés mellett, így úgy gondoljuk, hogy minden olyan gondolat vagy ötlet, ami segíti a gyerekek fejlődését, megéri a figyelmet. Alább a „Kék és Zöld” kiadó pályázatát olvashatjátok, és buzdítunk minden szülőt és edzőt a részvételre!

Pályázati felhívás!
Szülőknek, szakembereknek!

A Nyerő Hármas gondolkodásának alapja az a meggyőződés, hogy bár a győzelem a sportolóé, a vereség kockázata is jórészt őt terheli, ám mind a szülők, mind az edzők segíthetik ezt a folyamatot, vagy alkalmasint akadályozzák azt. Azt állítjuk, hogy ahol összefog és harmonikusan, hozzáértően és következetesen együttműködik Sportoló – Edző – Szülő, ott a győzelem, a siker esélye nagyságrendekkel növekszik.

A „Kék és Zöld” kiadó pályázatot hirdet a témához kötődő jó szándékú cikkek írására, illetve közös kötetben való megjelenésre
1. szakemberek (edzők, sportvezetők… stb) és
2. a Nyerő Hármas koncepció mellett elkötelezetten gondolkodó szülők számára

Formai elvárás: 3-5 oldalas (minimum 10 000 maximum 25 000 karakter szóközzel, 12 betűmérettel, normál stílusban) máshol még meg nem jelent írásokat várunk. Amennyiben az írás ábrát is tartalmaz, kérjük azt mellékletben külön is csatolni. Az írást Word operációs rendszerben mellékletként csatolva várjuk, a levélben külön kérjük megjelölni a szerző nevét, valamint a „választott kategóriát”: szülő vagyok, szakember vagyok.

Tartalmi elvárás: Együtt gondolkodó, előrevivő szeretetteljes írásokat várunk, amik alkalmasak széles körben való terjesztésre illetve elfogadásra. Humor nem akadály!
A pályázatokat háromtagú zsűri bírálja el.

Beérkezési határidő: 2020. május 15. Elektronikus formában a szulokakademiaja@gmail.com címre. A határidőn túl érkező pályázatokat nem vesszük figyelembe.
Pályázati hozzájárulás: oldalanként 5000 Ft. A hozzájárulást az írás elfogadásáról szóló értesítést követően szükséges megfizetni. A megjelent írások szerzői oldalanként 2 tiszteletpéldányban részesülnek. További példányok természetesen rendelhetők a megjelenést követően.
https://www.facebook.com/neveljbajnokot/photos/a.1217807094933570/2702926173088314/?type=3&theater