Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület logó
Kézilabda szakosztályunknál a múlt héten a kisebb korosztályok vezetőedzői számoltak be arról, hogyan folynak az otthoni edzések. Most a nagyobb korosztályok életébe, mindennapjaiba tekinthetünk be.
 
U12 fiúk és lányok – Szőcs Eszter
Az edzéseimet a magyar kézilabda szövetség ajánlását figyelembe véve készítem el, mely tartalmaz kondicionális és sportágspecifikus feladatokat. Játékosaim pulzusméréssel és videó/kép küldéssel dokumentálják az elvégzett napi feladatokat. Motiváltak, de hiányoznak nekik az edzések, mérkőzések.
 
U13 fiúk – Nagy Ádám
Játékosainak március 16. óta speciális felkészülést végeznek otthon. A változatos edzéseknek köszönhetően képességfejlesztés mellett a mentális tréningre (felmérésre), illetve szabályismereti tesztre is került sor. Kicsit szkeptikus vagyok a folytatással kapcsolatban, bízom benne, hogy a nyári szünet előtt lesz még lehetőségem találkozni csapatommal.
 
Komsa Nikolett
Büszke vagyok a fiúkra ,hogy az edzéseket szorgalmasan csinálják otthon,viszont egy  csapatsportot nagyon nehéz négyfal között  a társainktól távol kivitelezni. Nekünk amúgy is nagyon rosszkor jött ez a kényszer pihenő,mivel egy kezdő csapatot kellett ebben az évben összeraknom. Az utolsó bajnoki meccsünkön már érezhető volt a változás, amit a fiúk is tapasztaltak és még nagyobb lelkesedéssel várták a következő meccseket.
Viszont most tudják,hogy azzal ha otthon maradnak többet segítenek !
Szerencsés vagyok ,hogy a szülők is támogatják a munkámat és rengeteg üzenetet,beszámolót,képeket kapok arról,hogy ki hogy végzi el az edzéseket otthon!
 
U14 fiúk – Galbos Áron
A csapatommal március 20-án kezdtük meg az online edzések végzését. Minden este felkerül a Google Classroomcsoportunkba a másnapi edzés, amit a csapat nagy része rendszeresen elvégez. Nagyon ötletes videókat és képeket is kaptam már visszajelzésképp, örülök, hogy kreatívak a srácok. Sajnos van 1-2 ember akitől nem nagyon kaptam visszajelzést egyik edzésről sem, jól megmutatkozik, hogy ki az aki komolyan veszi a feladatot, és ki az aki nem.

U15 fiúk – Tövisháti Zsombor
Negyedik hete készülnek a játékosaim a kiadott edzésterv alapján. A fiúk a visszajelzések nagyon pozitívak, motiváltak és várják a folytatást. Lehetőségeikhez képest próbálnak minden szakmai iránymutatást betartani. Edzői oldalról is nagy kihívás a mindennapok, mivel egy csapatsportágat nem olyan egyszerű otthoni környezetbe átkonvertálni.

Lány U13 – Király Julietta
A gyerekeknek heti rendszerességgel küldöm az otthon elvégzendő edzésprogramot. Ahogy telnek a hetek, egyre jobban kezdenek belerázódni ebbe a különleges helyzetbe. Most már több időt tudnak szánni a mozgásra is a tanulás mellett. A gyerekekkel és a szülőkkel is folyamatos kapcsolatban vagyok, akiktől rendszeresen kapom a visszajelzéseket az elvégzett feladatokról képek, videók formájában.

Lány U14 – Gálfalvi Zsuzsanna
Tanítványaim a március 23-i héttől megkapták az edzéstervet, végzik a feladatokat. A szülőktől, gyerekektől is kapunk visszajelzéseket,  fotókat és rövid videókat. Facebook csoportban, illetve telefonon tartjuk a kapcsolatot.

LU15 – Gálfalvi Áron
A lányok a facebook csoporton keresztül megkapták az edzésterveket. Mindenki a lehetőségekhez mérten végzi a feladatokat. Kép és videó beszámolót is kapok a lányoktól. A kapcsolattartás telefonon és a közösségi felületen is folyamatos.