Zsimala György, Szakosztályvezető: Sajnos ahogy azt várni lehetett, tovább folytatódik szakosztályaink, játékosaink egyéni, otthoni felkészülése. Örömteli a számunkra hogy akik már eddig is aktívak voltak – visszajelzéseket adtak számos formában az edzéseikről – azok továbbra is lelkesen edzenek. Viszont akikről eddig esetleg nem hallottunk, mert bizonyos korlátokba ütközött az otthoni edzésük, ők is aktivizálták magukat, egyre jobban éledeznek a csoportjaink. Edzőink a „szárazabb” edzések előírása mellett igyekszenek a gyerekek figyelmét, közösségi életét sokféle „játékkal”, „kihívással”, egyéb dolgokkal színezni. Ilyenek különböző rekord és ügyességi versenyek, rajzok, bemutatók készítése. Az edzések menetéről, elő és utó életéről pedig heti-kétheti szinten értekezünk a kollégáimmal – természetesen online formában – ahol megbeszéljük tapasztalatainkat, ötleteket, edzésfeladatokat cserélünk egymás közt. Lássuk, edzőink hogy látták az elmúlt hetet.

Détári István – Kapusedző

A csapatedzések mellett fontosaknak tartottuk, hogy a kapusok se maradjanak ki az online edzésekből, így ők is heti rendszerességgel kapnak feladatsor, amit mindenki próbál tudása legjava szerint gyakorolni. Az első hét után még annyira nem indult be a visszajelzés hullám, ám a második héten már növekedett ez a szám is. A gyerekek élvezik a feladatokat, és a 3. hétre is hasonlóan izgalmas programjuk lesz.

Rehó Zsolt – U7

Az elmúlt héten folytattuk a már megkezdett online edzéseket. Az edzések főleg videók alapján elvégezhető labdás ügyességfejlesztő feladatok egy kis erősítéssel. Reményeim szerint sikerül minél több srácot rávenni az otthoni edzésmunkára.

Csontos Ádám – U8

Nagyon sok jó videót kaptam a kedves szülőktől, ahogy edzenek a kicsik. Sok kérdést tettem fel nekik az edzésvázlatban ezekre 60%ban kaptam választ.

Wc papír deka verseny győztese:

1.Balogh Zalán 5 deka
2.Kőrösy Viktor 4 deka
3. Elekes Zalán 3 deka

Zsimala György – U9

A második héten sokkal több visszajelzés érkezett a srácoktól, készülnek becsülettel. Vannak, akik a tesó edzésterveit is megcsinálták, az elemzésekkel együtt. Jó látni a beérkező anyagokon a srácokat és reméljük,hogy minél előbb újra a pályán találkozhatunk. Addig is mindenkinek kitartást, jó egészséget és jó felkészülést!

Brunovszki Dávid – U10

Az U10-es korosztály játékosainak nagy része lelkesen végzi a kiadott edzésterv alapján a feladatokat. A heti edzéseken mozgáskoordináció fejlesztés, labdaérzékelés, labdás ügyességi feladatok, ugrálókötelezés és gyakorlás senseball-al volt előírva.

Gősi Viktor, Csuzi András – U11

A második hétre a csapatból sokan csatlakoztak a távedzéseinkhez, bízunk benne hogy a keret gyorsan hiánytalan lesz miután mindenki leküzdötte az otthon tanulásra való átállás nehézségeit. A gyerkőcöknek erősítés és egy tenisz edzéses mozgás koordináció volt a három nap első részében, majd pedig mindegyik edzésben labdás koordináció következett, ahol egyre nehezebb fokozatba kapcsoltunk. A technika ránk is fér, de jó volt látni a videókon, hogy örömmel próbálgatják játékosaink a cseleket. Egy kis nyelvleckét is belecsempésztünk a feladatokba, a gyerekek az angolt és a spanyolt ismerhették meg egy kicsit jobban. Sok sikert a következő hétre!

Ambruska Péter – U12, U13

Büszke vagyok a srácokra mert mind a két csapat nagy része azonnal aktivizálta magát, és partner volt a kialakult helyzetben. Ebben természetesen legalább ugyanakkora része volt a szülőknek is, így jól működik ez a háromszög. Volt azért hiányérzetem, mert volt akiről két hét után se nagyon hallottam, de ezt jeleztem és egyre csak nő az aktivitás. Az edzésfelépítés hasonló mint eddig, erősítés, koordináció, futómunka az első harmad, kis területen végezhető egyéni labdás fejlesztés a középső rész és valamilyen meccsrészlet, valamilyen játékszituáció elemzés az edzés vége. Hajrá srácok, csak így tovább!

Nagy Kristóf – U12,13 Grassroots

A második héten már több vissza jelzést kaptam a gyerekektől , ennek nagyon örültem. Igaz képből csak kettőt kaptam, de írásbeli feladatokat annál többet. Reményeim szerint a többiek is kezdik megszokni a kialakult helyzetet és így még több képet fogok kapni az élvegzett munkáról.

Bagyinszki Kristóf – U14,U15,U16

A 2. héten már szép számmal kaptam visszajelzést a srácoktól, aminek nagyon örültem! Láttam, hogy a kialakult helyzetet is jól kezelik és igyekeznek a lehetőségekhez mérten mindent megtenni annak érdekében, hogy végre tudják hajtani a kiadott feladatokat.

Köszönjük szépen a visszajelzéseket a srácoknak, szülőknek egyaránt. Vigyázzatok magatokra, Hajrá ASI!!!