Mészáros Kittyt mutatjuk be, aki ifjú játékosként a Vasasban kezdte a pályafutását, majd nevelkedett az UTE-ban ahol 8 évet töltött el. Eztán felnőtt játékosként kettős versenyengedéllyel Vácon és Kecskeméten is szerencsét próbált, élvonalbeli játékossá vált. Kecskeméten kezdett el edzősködni, ahonnal edzőként Vácra, majd az ASI-hoz került.

Sportág : Vízilabda
Név : Mészáros Kitty


Csapat : 2007 és 2006/B
Mottó: A kapufa éle mindig igazságos, mert annak lövése pattan be, aki a hétköznapokon többet tett a győzelemért.

  1. Mióta vagy az ASI edzője, és melyik szakosztályban dolgozol?
    2014 óta dolgozom az ASI vízilabda szakosztályánál.
  2. Melyik korosztályt viszed, mi a korosztályodnak az erőssége, miben kellene sokat fejlődnötök?
    2007 illetve a 2006/b csapatnak vagyok az edzője. Az erősségünk ,hogy csapatként nagyon jól együttműködünk,több játékos képes extra teljesítményt nyújtani. Amiben sokat kell fejlődni az a koncentráció ,figyelem.
  3. Mióta foglalkozol az edzői szakmában, mit lehet tudni az eddig pályafutásodról?
    2011-ben Kecskeméten kezdtem el edzősködni, itt 1 évig lányokkal foglalkoztam. 2012-ben a Vác csapatához kerültem, ott 2 évig voltam edző. 2014 augusztusa óta pedig az Angyalföldi Sportiskolánál dolgozok.
  4. Szerinted mi az, amit az edzésmódszeren felül egy edző hozzátehet a csapata sikeréhez? A siker alatt nem csak és kizárólag a győzelmet értem, hiszen utánpótlásról beszélünk.
    Először is fontos egy jó csapategység kialakítása, ahol a játékosok egymásért küzdenek,ebben meghatározó szerepe van az edzőnek. Fontos szerepe van a pszichológiának is,hogy tudjunk a gyerekek nyelvén beszélni,ha problémájuk van bizalommal forduljanak az edzőjéhez.
  5. Mi az edzői hitvallásod, miket tartasz igazán fontosnak?
    Fontosnak tartom a küzdeni akarást, azt, hogy a gyerekeknek, mint sportolóknak céljaik legyenek, amikért hajlandóak tenni.
    A kapufa éle mindig igazságos, mert annak lövése pattan be, aki a hétköznapokon többet tett a győzelemért.
  6. Lassan indulnak a tavaszi bajnokik, vagy már el is kezdődtek. Mik a célkitűzéseitek?
    Célnak azt tűztük ki, hogy azokkal a csapatokkal, akikkel az alapszakaszban szoros meccset játszottunk, vagy kikaptunk 1-2 góllal, ellenük a tavaszi szezonban magabiztos győzelemet tudjunk aratni.
  7. Egy kicsit más jellegű téma. Mit lehet tudni a magánéletedről, mi az, amit szívesen megosztanál magadról. Gondolok itt családra, hobbira, egyéb civil tevékenységre.
    Lassan 20 éve vízilabdázok versenyszerűen, szeptember óta újra az ASI színeiben játszok, Női ob1/b-s bajnokságban. Szabadidőmben szeretek főzni ,kirándulni,utazni, új helyeket megismerni.

Köszönjük Kitty az interjút, kívánunk sok erőt, egészséget, kitartást a további edzői és játékos pályafutásodhoz egyaránt!