Vérten Orsolya, szakosztályvezető: A jelenlegi helyzet hatására az eddigi csoportos felkészülést az egyéni váltotta fel.Egy csapatsportágban az egyéni felkészülés mindig nagyon nehéz, de szerencsére  edzőink nagyon jól tudtak alkalmazkodni a kialakult szituációhoz.A tornatermet a nappali vagy éppen a gyerekszoba váltotta fel, de a gyakorlatok zöme így is tökéletesen kivitelezhető.Az aktívabb gyakorlatok helyét az erősítő és stabilizációs feladatok vettek át.


Wiesner Dóra – U8
A kialakult helyzet óta a szülőkkel folyamatos kapcsolattartás mellet alakítjuk ki az edzéseket.
A héten is megkapták az edzés terveket amit a gyerekek az iskolai teendőik után végeznek el!
Igyekszem minél több visszajelzést igényelni, jó úton haladunk.

Vérten Orsolya – U9
Korosztályom számára kiadott edzéstervben az elvégzett feladatok nagy részét játékosság jellemzi.Melyeket az otthoni légkörben is könnyen el tudnak végezni.A gyerekek edzését jelenleg a szüleik felügyelik,melyeket videóval, fényképpel, leírással dokumentálnak.Az edzés hatékonyságát ennek segítségével tudom ellenőrizni.

Guricsné Horváth Beáta – U10
A kialakult helyzetre azonnal reagálva otthon végezhető edzésanyagokat készítettem a gyerekeknek videó anyaggal együtt. Ezen felül kaptak még teszteket, kérdőívet, valamint egy kézilabdával kapcsolatos kvízt is, amit a szülőkkel együtt kis kutató munkával tudnak kitölteni. Ez a helyzet a gyerekeknek nagyon furcsa, a szülőknek pedig egy igazi kihívás, hogy az iskolai feladatok után még az edzéseket is beiktassák a gyerekek napjaiba. Remélem, hogy a kezdeti nehézségek után, mindenre lesz idő, és a leírt edzéseket mindenki el tudja végezni. Folyamatos kapcsolatban vagyok a szülőkkel, akiktől fénykép és videó formában kapom a gyerekekről az információkat.

Bokros Tamás – U11
A gyerekek heti lebontásban kapnak otthon végezhető edzésprogramot, illetve kézilabdával kapcsolatos kvíz kérdéseket és videó anyagot szoktam küldeni nekik. A visszajelzések alapján sokan megcsinálják a feladatokat és otthoni körülmények között is sportolnak. A szülőktől rendszeresen kapok megerősítést, képek és videók formájában a gyerekek aktivitásáról, aminek nagyon örülök.