Koronavírussal kapcsolatos közlemények, információk

Kedves Szülők, Sportolók!

Az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület 2020. március 16-tól a COVID – 19 koronavírus megjelenésének és terjedésének megelőzése érdekében a Magyar Kormány 40/2020. (III. 11.) Korm. rendeletére is figyelemmel valamennyi csapatjáték szakosztályának (kézilabda, labdarúgás, vízilabda) utánpótlás csapatainál határozatlan időre, de minimálisan két hétre felfüggeszti az edzéseket.
Ez azt jelenti, hogy egy hétig elmaradnak az edzések, majd azután a sportolók edzőjük irányításával e-mailen vagy egyéb formában megküldött edzésterv alapján egyénileg készülnek tovább.
A felnőtt játékosok (vízilabda) és az egyéni sportágban (kajak-kenu) szakosztályvezető vagy edző döntése alapján szüneteltethetik vagy folytathatják a felkészülést, betartva a Kormány döntéseit.
A sportági szövetségek honlapján tájékoztatás található a versenyrendszer alakulásáról.
Az ASI DSE vezetése és edzői nagyon sajnálják, hogy ezt a döntést meg kellett hozni, de ebben a helyzetben legfontosabb az egészség védelme, amit a közösségi érintkezések korlátozásával lehet leghatékonyabban elérni a vírus elleni küzdelemben.

Budapest, 2020. március 16.
Eperjesiné Muts Éva
ügyvezető elnök