Név: Brunovszky Dávid
Született: 1983

Végzettségek: Kölcsey Ferenc Gimnázium, Pécsi Tudományegyetem Testnevelő tanári szak
Labdarúgásban szerzett licencek: MLSZ D licensz, MLSZ C licensz
Mottó: A kemény munka legyőzi a tehetséget ha a tehetség nem dolgozik elég keményen!

Egy olyan kollégát mutatunk be most nektek, aki 8 éve szolgálja lelkesen, hűségesen szeretett egyesületünket. A mai világban a hűség az egyik legfontosabb és legritkább emberi tulajdonság, amelyet nem tanítanak az iskolában, edzőképzésben. Ezt érezni kell, ez belülről fakad. Sajnos manapság már nem tulajdonítanak neki elég jelentőséget, pedig az értéke felbecsülhetetlen. Ismerjük meg Dávidot jobban, és legyünk rá büszkék.

  1. Mióta vagy az ASI edzője, és melyik szakosztályban dolgozol?
    Ez a 8. évem az egyesület kötelékében.
  2. Melyik korosztályt viszed, mi a korosztályodnak az erőssége, miben kellene sokat fejlődnötök?
    Az U10-es korosztályt viszem, ők a 2010-es születésű gyerekek. Erősségünk, hogy a gyerekek nagy része rendszeresen látogatja a foglalkozásokat. Arra, hogy miben kell sokat fejlődnünk egy szóval válaszolva mindenben. Bővebben pedig minden alap technika végrehajtásában, edzésintenzitásban, gondolkodásgyorsaságban és még hosszan lehetne sorolni, de ez természetes.
  3. Mióta foglalkozol az edzői szakmában, mit lehet tudni az eddig pályafutásodról?
    Az idei szezont beleértve 8 éve dolgozom már edzőként is a testnevelői munkám mellett.
  4. Szerinted mi az, amit az edzésmódszeren felül egy edző hozzátehet a csapata sikeréhez? A siker alatt nem csak és kizárólag a győzelmet értem, hiszen utánpótlásról beszélünk.
    Úgy gondolom személyes példamutatással és azzal, hogy a gyerekek látják a lelkesedést, valamint azzal, hogy felkészülten érkezik egy edző a foglalkozásra ez jó minta lehet a játékosok felé.
  5. Mi az edzői hitvallásod, miket tartasz igazán fontosnak?
    Az a tapasztalatom, ha valaki elég energiát fektet valamibe, lehet az sport , munka, vagy hobbi azzal sikereket lehet elérni, bárki elérheti a céljait ha eleget dolgozik érte, kitartó és nem adja fel! Mindig lehet új célokat is kitűzni!
  6. Lassan indulnak a tavaszi bajnokik, vagy már el is kezdődtek. Mik a célkitűzéseitek?
    Elsősorban szeretnénk játékban fejlődni, nem az eredmények a fontosak, hanem, hogy motivált hozzáállással, kulturált – a korosztály életkorának megfelelő játékot játszunk, és a játékosaink egyénileg és csapatként is fejlődjenek, és élvezzék amit csinálnak.
  7. Egy kicsit más jellegű téma. Mit lehet tudni a magánéletedről, mi az, amit szívesen megosztanál magadról. Gondolok itt családra, hobbira, egyéb civil tevékenységre.
    Boldog házasságban élek, van két szuper fiam és egy csodálatos feleségem.

Köszönjük Dávid, reméljük hogy még hosszú évekig segíted tudásoddal az ASI focista palántáit, adod át lelkesedésed, példamutatásod nyitott szemekre talál. Hálásak vagyunk az eddigi munkádat, sok sikert, erőt és egészséget a továbbiakhoz, magánéletedben, munkádban egyaránt. Hajrá ASI!!!