A 6 nevezett csapat körmérkőzéseket játszott egymással, a helyezések az 5 lejátszott mérkőzésen gyűjtött pontok alapján dőltek el.

A Farkasvár DSE csapata ellen kezdtük a tornát. Álmosan, félénken léptünk pályára. Sok hibával játszottunk, a helyzeteink is sorra kimaradtak, így a végén 15-10-re elveszítettük a mérkőzést.

Második ellenfelünk az Éles KISE volt. Még kissé az első mérkőzés hatása alatt, bátortalanul, túlságosan izgulva kezdtük el a mérkőzést. Sajnos a technikai hibák száma ezen a mérkőzésen sem csökkent. Bár helyenként ügyes játékkal közelebb zárkóztunk ellenfelünkhöz, most sem sikerült a pontszerzés, a végeredmény 15-7 lett.

Sűrű volt a program, 1-1 lejátszott mérkőzés után 1 mérkőzésnyi pihenő és ismét pályára léptünk.
A harmadik mérkőzésen úgy tűnt egy kicsit hitét veszítette kis csapatom és 19-11-es vereséget szenvedtünk a Kistext ellen.

Az utolsó mérkőzés előtt sikerült rendet tenni a fejünkben és bizonyítási vággyal telve kézilabdáztunk. Mindenki küzdött a sikerért, igyekezett kihozni magából a maximumot.
16-16 a Kecskemét csapata ellen.

A második napon mindössze 1 mérkőzést játszottunk a Virág SE Dunaújváros csapatával.
Sikerült győzelemmel zárnunk a tornát, 12-9-es végeredménnyel. A srácok nagy küzdelemben múlták felül ellenfelünket.

Bár nehézkesen indult a torna, a végére igazi kis csapattá formálódott a társaság. Hasznos, jó mérkőzéseket játszottunk, amikből sokat tanulhatunk.

Gratulálok az eredményekhez!

Hajrá ASI