Kézilabda:

Angyalföldi Sportiskola U10-es korosztály lány csapata.

Edző: Bokros Tamás

 

U10 Lány:

Csapat: Bánhegyesi Lea, Bihari Barbara, Borbás Dorka, Csendes Nikolett, Csermely Rebeka, Eisler Anna, Gálfi Flóra, Hajdu Lili, Hepp Rebeka, Hoffman Hajni, Hristodoulou Pinelopi Ira, Kassai Gréta, Nemere Gréta, Ősi Bianka, Rézsó Hanna, Sirina Ligyija Nyikolajevna, Somfai Hanna.

 

Ferenczy-Budapest Kupa

(Budapest, 2018.12.23.)

 

Kisiskolás bajnokság

(Budapest, 2019.05.11.) – ASI II.

 

Kisiskolás bajnokság

(Budapest, 2018.12.16.) – ASI I.

 

 

Pillanatképek:

Edzői értékelés:

Második éve irányítom a 2009-es születésű lány csapatot. A kisiskolás bajnokságban 2 csapattal vettünk részt (ASI I. és ASI II.), és összesen 28 mérkőzést játszottunk. Ezen kívül részt vettünk a Ferenczy-Budapest Kupán, valamint Kecskeméten a KESI Kupán. Ebben a korosztályban nincs eredményszámítás, a legfontosabb a játék megszerettetése a gyerekekkel és a mérkőzéstapasztalat megszerzése.

A lányok nagyon fegyelmezettek és szorgalmasak az edzéseken, a mérkőzéseken pedig mind a két csapat jól teljesített. Védekezésben nagyon sokat javultak a gyerekek, több olyan mérkőzésünk is volt, ahol nem tudott betalálni az ellenfél. Külön öröm számomra, hogy azok a gyerekek, akik később csatlakoztak a csapathoz, illetve nálam kezdték már el a kézilabdát, gyorsan felvették a ritmust és sokat fejlődtek.

Gratulálok a lányoknak az egész éves teljesítményükhöz, edzésmunkájukhoz és köszönöm a szülőknek a támogatást és a segítséget!

 

Bokros Tamás