Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület

Cím: 1139 Budapest, Rozsnyai u. 4.  Tel: 06/30 210 10 62  Fax: 3 497 989

e mail: asi@asidse.hu, asidse@asidse.hu   honlap: www.asidse.hu

Tisztelt Szülők, Támogatók!

 

 

Ezúton is köszönjük a támogatását azoknak, akik az elmúlt évben gondoltak ránk és segítették egyesületünk működését adójük 1 %-ával.  Kérjük továbbra is

 

TÁMOGASSÁK AZ ANGYALFÖLDI SPORTISKOLA ÉS DIÁKSPORT EGYESÜLETET

ADÓJUK  1%-ÁNAK  FELAJÁNLÁSÁVAL.

 

 

A felmérések alapján sajnos csökken a felajánlási hajlandóság, az adózók 50%-a nem rendelkezik adója 1 %-áról. Az adó 1 % felajánlás nem jár külön kiadással és csupán néhány percet vesz igénybe, ezért kérjük, hogy ismerősei figyelmét is hívja fel a lehetőségre. Az elmúlt évben 46 fő ajánlotta fel az egyesület részére az adója 1 %-át, de nagyon fontos lenne, hogy az idei évben ez sokszorosára nőne. Ha szeretne részese lenni sikereinknek és céljaink elérésében szeretné egyesületünket támogatni 2018. május 22-ig van lehetőség erről rendelkezni. Egyesületünket a NAV honlapján az 1 % befogadására jogosult civil szervezetek között megtalálják.

Amennyiben nem magánszemélyként nyújtották be adóbevallásukat, de nem rendelkeztek az adójuk 1 %-áról 2018. május 22-ig megtehetik. Bár 2018-tól megszűnt a munkáltatói adómegállapítás, azonban a korábbi évek gyakorlatának megfelelően a munkáltatója továbbra is összegyűjtheti az Ön nyilatkozatát. Amennyiben munkáltatója útján rendelkezik adója 1 % -áról, akkor azt a munkáltatónak 2018. május 10-ig lezárt borítékban leadva teheti meg. Fontos, hogy a lezárt borítékon a leragasztás helyén, továbbá a kisérőjegyzéken rajta legyen az aláírása!

A rendelkezés benyújtásának egyéb formái a NAV honlapján megtalálhatók.

A felajánlott összeg kiutalásáról értesítést kap vagy a NAV honlapján megtekintheti ill. nyilatkozatán jelezheti, hogy nevét az Ön által kedvezményezettként feltüntetett civil szervezettel közölje a NAV.

 

Az ANGYALFÖLDI SPORTISKOLA ÉS DIÁKSPORT EGYESÜLET ADÓSZÁMA: 18100992-1-41

 

A TAO-val kapcsolatban szeretném tájékoztatni Önöket, hogy az MKSZ, az MLSZ és az MVLSZ a benyújtott sportágfejlesztési programjainkat a 2017/2018-as évre elfogadta és határozatában a költségvetést jóváhagyta. Az egyesületek számának növekedése és a társasági adó befizetési kötelezettség nagymértékű csökkentése miatt egyesületünk ebben a bajnoki évben a lehetséges összeg egy részét tudta csak begyűjteni. Amennyiben a fennmaradó részt nem sikerül megszerezni működésünk veszélybe kerülhet.

Keressük azokat a cégeket, akik a törvényben meghatározottak szerint a felajánlható tao-jukkal az ASI DSE-t támogatnák. Várjuk ezzel kapcsolatos személyes megkeresésüket.

 

Üdvözlettel:

Eperjesiné Muts Éva
ügyvezető elnök
ASI DSE

Vérten Orsolya
szakosztály ig.
kézilabda

Godova Gábor
szakosztály ig.
vízilabda

Takács Gábor
szakosztály ig.
labdarúgás