A Markovits Kálmán Gyermek 2005 Bajnokság 8. fordulójában csapatunk 25-9-re ki a Fraditól

Tamás Gergely László értékelte a szombati mérkőzést.

25-9- es vereség nem hangzik jól elsőre, de azokat az ismert körülményeket figyelembe véve, hogy példátlan sérülés és betegséghullám sújtott bennünket már egyáltalán nem vészes a sima vereség a Fraditól. (5 fontos hiányzónk volt, köztük az eddigi meccseinken kezdő 3 játékos és két fontos cserénk).

A 9 lőtt gól szép teljesítmény a 25 kapott, bár sok, de ilyen előzményekkel, a tavalyi ezüstérmes Fradi ellen nem sokkoló.
10-5 és 11-6 még kifejezetten jól nézett ki a teljes csapattal kiálló FTC ellen, onnan, hogy egyik kulcsemberünk, Lajos kivált, zsinórban 9 gólt kaptunk, ennyi hiányzóval sajnos ez benne van. Szerencsére tétje nem volt a meccsnek.

Gyakorlásnak jó volt.
Pozitívum, hogy lőttünk pár gyönyörű gólt, a védekezés is olykor rendben volt, amíg nem fáradtunk el a rövid kispad miatt, szépen harcoltak a gyerekek illetve azok, akik az eddigi meccseinken keveset, vagy a szombatinál kevesebbet játszottak, most sokat voltak a vízben, illetve a 4 bekk vagy bekként is bevethető hiányzónk miatt sokan éles meccsen bekkelhettek. Bízom abban, hogy a betegséghullám lassan lecseng, és gyorsan meggyógyulnak betegeink, illetve, hogy a két gipszes gyerkőc, gyorsan felépül, jó lenne a rájátszást teljes csapattal elkezdeni.

Hajrá ASI, ASI-Vasas, ASI-MSA !
Jobbulást a betegeknek, sérülteknek!