2005-ös gyermek vízilabdacsapatunk a hétvégén megszerezte idei első győzelmét a felsőházban a Ceglédi Vasutas Sport Egyesület ellen. Edzőjük, Tamás Gergely a következő képen értékelte a látottakat:

„Óriási gratuláció jár a 2005-ös csapatunk gyerekeinek, amiért már a második fordulóban sikerült az első győzelmet összehoznunk a felsőházban!
Az első fordulóban sem jártunk tőle messze, de a tavalyi 4. helyezett KSI még egy fokkal jobb volt nálunk, a tavalyi felsőházban a Cegléd közvetlenül a KSI mögött végezve ötödik lett és voltak olyan eredményeik, amik figyelemre méltóak (Például a KSI megverése, a bronzérmes BVSC ellen meg mindkétszer csak nagyon szoros meccsen kaptak ki)
Így pláne nagy fegyvertény, hogy végig vezetve 1-2 góllal (egyszer 3 góllal) nyerni tudtunk ellenük 7-5-re.
Az egész csapatra nagyon büszke vagyok, azokra a gyerekekre is, akik még nem játszottak.
Hősiesen, kőkeményen védekezve, egymásnak besegítve nagyon kellemetlen ellenfelei voltunk a Ceglédnek. A tavalyi egymás elleni meccsünkön 10 góljukból 9-et szerző játékosukat, Tasi Dominik piócaként követte, őrölte fel, tegnap mindössze 1 gólt tudott dobni.
Nagyon fegyelmezetten volt lefogva, és a társak szuperül segítettek be rá. Dominikot is természetesen nagyon elfárasztotta a védekezés, így nem csoda, ha a támadójátéka most nem volt olyan sziporkázó, mint amihez szokva vagyunk.
Centerünk ezúttal elmaradt góljait pótolta elől 3-3 szép gólt lőve Lajcsi és Ádám illetve Milánka emberelőny gólja is a legjobbkor jött!
Mindenki nagyon jól védekezett, Szeibert Domi bekkelését és labdaszerzéseit muszáj még kiemelnem, de tényleg mindenki, aki játszott hozzátette a magáét a győzelemhez.
Jó volt nézni, és jó lesz visszanézni a meccset felvételről!
Egyetlen dolgot sajnálok, hogy néhányan nem tudtak most beszállni, de őket az vigasztalja, hogy nagyon hosszú még a szezon, 22 meccsünk van még hátra, és ezt a meccset most nagyon fontos volt megnyerni.”

Az eredményhez gratulálunk!

http://waterpolo.hu/bajnoksagok/?szures%5Bbajnoksag_id%5D=405

Hajrá ASI-Vasas!